Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Haţegan i-a făcut-o lui Şumudică! Echipa românului a fost eliminată din Cupa Regelui

VIDEO | Haţegan i-a făcut-o lui Şumudică! Echipa românului a fost eliminată din Cupa Regelui
Comentarii

Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost nevoit să apeleze la tehnologia de asistenţă video în prima repriză a meciului dintre Al-Taawon şi Al-Shabab, echipa antrenată de Marius Şumudică.

UPDATE: Meciul s-a terminat cu înfrângerea lui Al-Shabab, 0-3, cu Al Taawon. Golurile au fost înscrise de Sefiani, Ramos şi Al-Zubaidi. La Al Shabab a jucat doar Constantin Budescu. 

Echipa lui Şumudică a încheiat în genunchi prima repriză a partidei din Cupa Regelui, fiind condusă cu scorul de 3-0, prin golurile marcat de Rabeaa Sefiani (10), Heldon (41) şi Al Zubaidi (45). Golul de 2-0 înscris de Al Taawon a venit dintr-o lovitură de la 11 metri pe care Ovidiu Haţegan a acordat-o după consultarea asistenţei video.

În minutul 39, atacantul lui Al Taawon, Laandre Tawamba, a luat o acţiune pe cont propriu, a pătruns în suprafaţa de pedeapsă şi a fost faultat de Al Qumayzi, care i-a pus piedică în careul de şase mtri. Haţegan a arătat punctul cu var, dar elevii lui Şumudică au protestat, astfel că românul a apelat la tehnologia VAR, care în cele din urmă i-a dat dreptate.

 

 

Afla mai multe despre: hategansumudica 

viewscnt
Articole similare