Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hulk este italian şi joacă în Serie A. ”Mănâncă doar pui cu orez”. Cine este fotbalistul cu fizic de culturist

VIDEO | Hulk este italian şi joacă în Serie A. ”Mănâncă doar pui cu orez”. Cine este fotbalistul cu fizic de culturist

Serie A

Comentarii

Federico Baschirotto (26 de ani) se numără printre cei mai puternici fotbalişti din lume.

În vârstă de 26 de ani, Baschirotto joacă în Serie A pentru Lecce, şi a avut un sezon excelent pentru revelaţia primului eşalon fotbalistic din Italia. Mai mult decât atât, fundaşul a marcat trei goluri în ultimele nouă partide, şi a provocat autogolul lui Ibanez, din partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, scor 1-1 cu AS Roma.

”Prefera să meargă la ferma părinţilor, decât să meargă în vacanţă”

Într-un interviu acordat pentru Gazettadellosport, unul dintre fraţii lui Baschirotto a descris regimul pe care fotbalistul lui Lecce îl ţine. 

”Anul trecut, de exemplu, a mers la ferma părinţilor de la ţară, în loc să meargă în vacanţă. Merge la sală (n.r. Federico Baschirotto) de opt ani, şi mănâncă doar pui şi orez. Este o persoană foarte disciplinată”, a declarat fratele lui Baschirotto.

De la refuz, la unul dintre fundaşii apreciaţi din Serie A

Fotbalistul născut la Veneto, aproape de Veneţia, s-a lovit de un refuz în adolescenţă.  Chievo Verona nu l-a acceptat pe Baschirotto, pe când acesta avea doar 16 ani, iar răspunsul său a venit la zece ani distanţă. Lecce a fost o adevărată sperietoare pentru coloşii din Italia. Echipa din sudul Italiei le-a încurcat pe Napoli, Lazio, Milan, Roma şi Atalanta.

 

 

 

Afla mai multe despre: leccebaschirotto 

viewscnt
Articole similare