Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ianis Hagi a marcat un gol decisiv şi a sărbătorit în stil Cristiano Ronaldo :)

VIDEO Ianis Hagi a marcat un gol decisiv şi a sărbătorit în stil Cristiano Ronaldo :)
Comentarii

Fotbalistul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a înscris un gol în meciul terminat la egalitate, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Brondby, în grupa A a Ligii Europa.

Ianis Hagi a marcat primul gol din acest sezon al Europa League! A sărbătorit în stil Cristiano Ronaldo :)

Mijlocaşul român a primit o pasă în interiorul careului de la Ryan Kent şi a învins portarul cu o execuţie sigură, la colţul lung, iar ulterior l-a copiat pe Cristiano Ronaldo.

Presa din străinătate a avut doar cuvinte de laudă pentru Hagi Jr, care după golul marcat a decis să se bucure precum Cristiano Ronaldo: afişat o mină neutră după ce mingea a intrat în poarta lui şi i-a îndemnat pe cei prezenţi la calm, semn că are toată situaţia sub control :)

Reacţia nu a trecut neobservată şi presa din străinătate a remarcat detaliu. 

"Rezerva Ianis Hagi a egalat, cu mai puţin de un sfert de oră rămas până la finalul meciului, după o finalizare care a redus la tăcere mulţimea gălăgioasă de pe stadion. Ianis Hagi a salvat-o pe Rangers cu un gol care aduce un punct după deplasarea cu Brondby.", notează Daily Mail.

"Rangers a revenit şi a obţinut un egal, 1-1, la Brondby, în Europa League. Danezii au condus la pauză, după un autogol al lui Leon Balogun. Reuşita lui Ianis Hagi le-a adus celor de la Rangers un punct vital. Ianis Hagi a punctat după pasa lui Ryan Kent, iar punctul obţinut o menţine pe Rangers pe locul 3 în Grupa A, la egalitate cu Sparta Praga, care are golaveraj mai bun", au scris şi cei de la Sky Sports.

"Un gol înscris în repriza a doua de rezerva Ianis Hagi a însemnat pentru Rangers un egal crucial cu Brondby, în Danemarca. Cei de la Rangers au apăsat pe acceleraţie în partea secundă, iar finalizarea excelentă a lui Ianis Hagi din minutul 77 i-a adus echipei sale un punct şi locul 3 în grupă, la egalitate cu Sparta Praga.", scrie şi The Guardian.

"Parte din tripla modificare cu care jocul lui Rangers s-a schimbat. Inteligent cu mingea şi-a arătat clasa, profitând de şansa de a egala cu o finalizare stelară”, au scris cei de la Herald Scotland.

Afla mai multe despre: ianis hagirangerscristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare