You are here:

VIDEO: Ianis Hagi, din nou în lumina reflectoarelor! Românul a marcat pentru Rangers şi a scos o lovitură de la 11 metri!

VIDEO: Ianis Hagi, din nou în lumina reflectoarelor! Românul a marcat pentru Rangers şi a scos o lovitură de la 11 metri!

Stranieri

Comentarii

Rangers a câştigat în deplasare de la Livingston, scor 3-0, într-un meci al etapei cu numărul 37 din campionatul Scoţiei.

Mijlocaşul român a început partida ca titular, iar Gerrard l-a schimbat în minutul 86. Fostul jucător de la Viitorul a ieşit din nou în evidenţă. În minutul 41 a obţinut o lovitură de la 11 metri din care fundaşul dreapta Tavernier a marcat pentru 1-0. Rangers şi-a dublat avantajul în minutul 57 după ce Kent a punctat. 

În minutul 83, Ianis Hagi a punctat. Itten a sprintat în banda stângă, a pasat în faţa porţii, iar Ianis a împins mingea în poarta. Rangers a câştigat, chiar dacă este de etape bune campioană. 

În actualul sezon din campionatul Scoţiei, Ianis a reuşit să marcheze 7 goluri şi a oferit 10 pase decisive. 

Rangers a acumulat 99 de puncte, iar din competiţie a mai rămas o singură etapă de jucat. Echipa lui Hagi va evolua în ultima etapă din Scoţia contra lui Aberdeen, pe 15 mai, de la ora 14:30, iar dacă nu va pierde, echipa lui Gerrard va încheia sezonul fără înfrângere în campionat. 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare