You are here:

VIDEO | Ianis Hagi exultă după victoria cu FCSB: "Suntem tineri, jucăm fotbal". Blestemul rupt de căpitanul Viitorului

VIDEO | Ianis Hagi exultă după victoria cu FCSB: "Suntem tineri, jucăm fotbal". Blestemul rupt de căpitanul Viitorului

Farul Constanța

Comentarii

Fără doar şi poate, omul meciului FCSB - Viitorul 1-2 a fost Ianis Hagi, care, pe lângă golul din penalty, a oferit şi assist-ul pentru reuşita lui Calcan. Aflat la microfonul Telekom Sport, Hagi junior s-a declarat extrem de încântat de această victorie.

"A fost un meci foarte greu, ştiam ce ne aşteaptă aici, ştiam că nu prea ne mergea bine. Au jucat un fotbal foarte bun, am avut şi noi ocazii, puteam să marcăm mai mult goluri, într-un final e bine că am avut nevoie doar de două goluri. Deocamadată cu Steaua am câştigat doar pe Ghencea şi ne doream foarte mult această victorie", a spus Ianis după victoria cu FCSB, prima împotriva vicecampioanei pe Arena Naţională. 

Precedenta victorie a Viitorului împotriva echipei care acum se numeşte FCSB a venit într-un meci pe stadionul Ghencea. 

Fiul "regelui" vede toate echipele din play-off atractive, care practică un fotbal ofensiv, dar ei au atuul că au nimic de pierdut: "E un alt moral, am avut o perioadă de secetă, şapte meciuri nu am marcat. Acum suntem mult mai relaxaţi, presiunea nu mai e pe noi, suntem tineri, jucăm fotbal, atâta tot. Ne concentrăm şi pe campionat şi pe cupă. Toate echipele din play-off joacă un fotbal ofensiv, vor fi meciuri frumoase".

Căpitanul celor de la Viitorul a dezvăluit că echipa are un obiectiv bine stabilit înainte de începutul play-off-ului şi vor munci până la obţinerea acestuia. 

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorulfcsb 

viewscnt
Articole similare