Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi, mesaj pentru Contra: "Aşa îi batem pe suedezi" Motivaţia specială a fotbalistului în săptămâna de foc a naţionalei

VIDEO | Ianis Hagi, mesaj pentru Contra: "Aşa îi batem pe suedezi" Motivaţia specială a fotbalistului în săptămâna de foc a naţionalei

Echipa națională

Comentarii

Tricolorul a venit optimist la lot chiar dacă nu traversează o perioadă fastă la echipa sa de club.

Până acum, Ianis Hagi a jucat din primul minut sub tricolor doar în partide cu piticii continentului. De două ori cu Malta şi o dată cu Feroe. Acum aşteaptă să fie aruncat de Contra într-un meci de totul sau nimic. 
 
"Suntem la momentul adevărului şi sperăm să ne calificăm, pentru că asta contează cel mai mult. Nu contează cum jucăm, nu contează cât se termină, doar să acumulăm punctele de care avem nevoie şi să ne calificăm. Foarte mare avantaj să avem 50.000 de oameni. S-a simţit deja de la meciul trecut, când au fost 30.000 de copii, dar acum când o să avem 50.000, poate 55.000! Va fi ceva extraordinar, frumos" a declarat Ianis Hagi. 
 
Fotbalistul care a împlinit 21 de ani luna trecută nu consideră că o eventuală victorie ar răzbuna generaţia tatălui său, învinsă la Mondialul din 1994 de nordici. Puştiul abia aşteaptă să evolueze alături de Budescu. 
 
"Eu pot să joc şi în bandă, nu numai ca număr 10. Jucăm pe acelaşi post, dar cred că suntem puţin diferiţi ca şi stil de joc. Încercăm amândoi dacă ne aflăm pe teren să facem diferenţa, că fiecare ştie ce să facă pe teren. Cu cât suntem mai mulţi jucători de creaţie în faţă, cu atât avem mai multe şanse să marcăm mai multe goluri şi mă bucur că vin jucători de calitate la echipa naţională" este dorinţa lui Ianis Hagi. 
 

 

Afla mai multe despre: ianis haginaţionalăbudescusuediarăzbunare 

viewscnt
Articole similare