Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Iată că sacrificiile îşi au şi ele rostul".Cristina Neagu, discurs impresionant în direct la Telekom Sport, după ce a fost declarată cea mai bună din lume pentru a patra oară în carieră

VIDEO | "Iată că sacrificiile îşi au şi ele rostul".Cristina Neagu, discurs impresionant în direct la Telekom Sport, după ce a fost declarată cea mai bună din lume pentru a patra oară în carieră

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a fost declarată de IHF pentru a patra oară în carieră cea mai bună handbalistă a lumii, o performanţă unică în lumea handbalului. Ea a vorbit pentru Telekom Sport despre această realizare incredibilă.

Neagu este prima jucătoare din lume care câştigă de patru ori acest titlu din partea federaţiei internaţionale. În direct la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report moderate de Silviu Tudor Samuilă, cea mai bună jucătoare din lume a vorbit despre această distincţie: ”Sunt foarte fericită şi foarte mândră de ceea ce am realizat. Este o încununare a muncii mele. Iată că sacrificiile îşi au şi ele rostul. Am avut un an foarte bun şi sunt foarte mândră de ce am realizat. Fiecare titlu este special în felul. Nu aş putea să fac un top cu aceste titluri. În fiecare zi mi-am imaginat acest lucru, nu am încetat niciodată să cred. Cred că inima şi capul contează mai mult decât corpul în sine. Corpul se poate lucra, dar, dacă nu ai inimă şi dacă nu ai o minte puternică, nu cred că poţi realiza ceva. Cel mai mare procentaj îl reprezintă munca cu siguranţă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am şi un pic de talent care cu siguranţă mă ajută foarte mult. Calitate fizică nu ştiu ce să spun, pentru că uite, sunt la a 3-a accidentare gravă din carieră deşi muncesc foarte mult. Am fost mereu mai firavă. Nu ştiu cât m-a ajutat asta, dar cred că inima şi capul contează mai mult decât corpul în sine. Pentru că acela se poate lucra, dar dacă nu ai o minte fierbinte şi o minte lucidă atunci când joci e foarte greu să realizezi performanţe deosebite. Şi eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că le am şi profit la maxim de ce am” a explicat Cristina, pentru Telekom Sport.

După anii 2010, 2015 şi 2016, când a primit, de asemenea, cea mai înaltă distincţie individuală din partea IHF, Cristina Neagu a fost aleasă pentru a patra oară cea mai bună jucătoare a lumii, de această dată pentru anul 2018. Cristina Neagu a primit distincţia similară şi din partea forului european de profil (EHF) pentru anul 2018, după ce a devenit golgeterul all-time al Campionatului European, cu 193 de goluri.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare