Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Iată cum se motivează jucătorii din NBA! Reacţiile după meciul 5!

VIDEO Iată cum se motivează jucătorii din NBA! Reacţiile după meciul 5!

Baschet

Comentarii

Finala NBA a ajuns la meciul 5, câştigat de San Antonio Spurs în faţa celor de la Miami Heat, dar spectacolul, ca de obicei, a fost şi în pauze

"Execuţiile trebuie să fie agresive, foarte bune! Meciul cu numărul 5 din Finala NBA, acasă la noi. Vreau să fiţi agresivi, vreau să văd calitate fizică. Acesta este un meci de băieţi mari. Nu mă interesează câte coşuri ratezi, nu mă interesează câte dai! Luptă!", au fost vorbele prin care Gregg Popovich i-a determinat pe cei de la Spurs să câştige meciul, scor 114-104.

Erik Spoelstra, omologul său de la Heat, a vorbit la final despre misiunea grea pe care o are echipa sa, care este obligată să câştige ambele meciuri rămase pentru a-şi apăra titlul NBA:

"Este vorba de a câştiga acum două meciuri la rând. Acesta e singurul lucru asupra căruia trebuie să fim concentraţi. Acum ne gândim doar la meciurile de acasă, singurul lucru pe care l-am discutat în vestiar a fost că trebuie să facem cel mai bun meci al nostru în partida cu numărul 6. Băieţii sunt gata să urmeze întocmai planul pentru fanii noştri".

LeBron James este liderul din teren al lui Heat, iar acest lucru îl dovedeşte şi atunci când strânge echipa în jurul lui. "Trebuie să dai mai mult, trebuie să aperi mai mult, trebuie să ajuţi mai mult, trebuie să te sacrifici mai mult pentru a ne ajuta să câştigăm. Totul depinde de noi!", a încercat LeBron să-i motiveze pe coechipierii săi.

Baschetbalistul lui Miami a rămas încrezător şi după eşec: "Cel mai important meci este cel cu numărul 6, nu trebuie să ne facem griji de al 7-lea meci, ci de al 6-lea. Trebuie să ne întoarcem acasă şi să credem în jocul nostru, să credem că suntem învingători aşa cum suntem de fapt".


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 170.000 de fani!

viewscnt
Articole similare