Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ibrahimovic, ameţit de Chiricheş! Ce i-a făcut românul atacantului suedez în surpriza din Serie A: AC Milan - Sassuolo 1-3

VIDEO | Ibrahimovic, ameţit de Chiricheş! Ce i-a făcut românul atacantului suedez în surpriza din Serie A: AC Milan - Sassuolo 1-3

Serie A

Comentarii

Sassuolo, la care este legitimat Vlad Chiricheş, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa lui Ciprian Tătăruşanu, AC Milan, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului Italiei.

Victorie pentru echipa lui Chiricheş în confruntarea cu Milan-ul lui Tătăruşanu, scor 3-1

Tătăruşanu a fost rezervă la gazde, iar Chiricheş a intrat pe teren în minutul 89 la oaspeţi. Golurile învingătorilor au fost marcate de Scamacca ‘24, Kjaer ’33 (autogol) şi Berardi ’66. Milan a condus cu 1-0, prin golul marcat de Romagnoli în minutul 21.

În minutul 76, Romagnoli a fost eliminat.

În a doua repriză, căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş, l-a zdruncinat pe Zlatan Ibrahimovic. Fundaşul lui Sassuolo a îndepărtat pericolul din faţa porţii, dar a degajat mingea în figura atacantului suedez, care s-a resimţit. 

VIDEO Faza în care Chiricheş l-a lovit involuntar pe Ibrahimovic

VIDEO | AC Milan - Sassuolo 1-3, în Serie A

Alte rezultate din Serie A

  • Udinese – Genoa 0-0
  • Spezia – Bologna 0-1
  • A marcat: Arnautovic ’83 (penalty)

Partidele AS Roma – Torino şi Napoli – Lazio Roma au loc tot duminică.

Lider în clasament este Napoli, cu 32 de puncte (13 jocuri), la egalitate cu echipa AC Milan, care este pe locul doi (14 jocuri). Poziţia a treia este ocupată de Inter, cu 31 de puncte.

 

Afla mai multe despre: vlad chirichesac milanac milan sassuolovlad chiriches zlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare