Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ieşi în p... mea!". Frustrat, Florinel Coman a "scăpat" o nouă înjurătură pe teren când Sebastian Colţescu i-a anulat "bijuteria" din CFR Cluj - FCSB

VIDEO | "Ieşi în p... mea!". Frustrat, Florinel Coman a "scăpat" o nouă înjurătură pe teren când Sebastian Colţescu i-a anulat "bijuteria" din CFR Cluj - FCSB

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) a fost omul-orchestră pentru FCSB în derby-ul din Gruia, încheiat 1-1 cu CFR Cluj. Şeptarul "roş-albaştrilor" a oferit un assist genial şi a marcat un gol spectaculos, de la disttanţă, dar care i-a fost anulat de către arbitrul Sebastian Colţescu.

Frustrat, Florinel Coman a "scăpat" o înjurătură când a văzut că Sebastian Colţescu merge să consulte video-arbitrajul după "bijuteria" sa de gol. Coman a fost în centrul atenţiei la ultima etapă de campiona, FCSB - Oţelul 0-2, când a lăsat impresiat că a luat intenţionat al doilea galben pentru a sta în Cupa României şi a putea juca împotriva CFR-ului.

Florinel Coman a "scăpat" o nouă înjurătură când a văzut că "bijuteria" de gol îi este anulat de Sebastian Colţescu

Camerele TV au stat obiectivul pe Florinel Coman în timp faza golului său era analizată la VAR de către Sebastian Colţescu, iar şeptarului FCSB i s-au putut citi pe buze cuvintele "Ieşi în p... mea!" când a văzut că arbitrul de centru este chemat la monitor din camera VAR.

Coman l-a înjurat atunci pe Marcel Bîrsan, centralul partidei, dar a văzut doar galben, nu direct roşu aşa cum ar fi trebui, pedeapsa care l-a fi făcut să lipsească două meciuri din echipa FCSB, nu unul singur.

Florinel Coman a pasat decisiv la golul prin care FCSB a egalat-o pe CFR Cluj în prima repriză, marcat de Darius Olaru, după ce Panagiotis Tachtsidis a deschis scorul. În minutul 51, el a înscris cu un şut fublos de la distanţă, învingându-l pe Răzvan Sava, dar reuşita sa a fost anulat pentru un fault făcut în prealabil de Valentin Creţu.

Afla mai multe despre: florinel comaninjuraturavideocfr cluj fcsbflorinel coman injuratura cfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare