Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îl mai ştii pe Dayro Moreno? Fostul jucător de la FCSB a fost aproape de a se bate cu un coleg în timpul meciului

VIDEO | Îl mai ştii pe Dayro Moreno? Fostul jucător de la FCSB a fost aproape de a se bate cu un coleg în timpul meciului
Comentarii

Ajuns la 33 de ani, Dayro Moreno joacă în ţara natală, Columbia, la Club Atletico Nacional, şi recent a fost implicat într-un incident regretabil chiar pe terenul de fotbal.

Nacional avea o lovitură liberă, atunci când Dayro Moreno şi colegul său, Jeison Lucumi, au avut acelaşi gând, acela de a executa faza fixă. Totuşi antrenorul columbienilor nu a oferit indicaţii clare, iar cei doi jucători s-au duelat pe balon până în punctul în care au fost aproape de a sări la bătaie. Fostul jucător de la FCSB chiar era să primească un cap în gură de la colegul său. 

2 milioane de dolari este suma pe care a plătit-o Gigi Becali pentru a îl transfera pe Dayro la echipa care în acea perioadă se numea Steaua. Doi ani mai târziu, jucătorul s-a întors la echipa de la care venise, Once Caldas, dar pentru suma de 5 milioane de dolari. 

55 de meciuri a bifat columbianul la actuala FCSB, pentru care a înscris de 13 ori. 

Afla mai multe despre: dayro morenobataiecolumbiafcsb 

viewscnt
Articole similare