Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ilie Poenaru îşi explică ieşirea nervoasă de la pauză: ”Le-am zis că vor avea probleme mari cu mine”

VIDEO Ilie Poenaru îşi explică ieşirea nervoasă de la pauză: ”Le-am zis că vor avea probleme mari cu mine”

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciurl disputat, duminică, pe teren propriu cu Dinamo, în etapa a XVII-a a Ligii I. Dinamoviştii sunt la patru puncte de locurile de play-off.

La finalul meciului, antrenorul Ilie Poenaru a declarat: ”Au fost goluri multe, ocazii multe, sunt supărat, sunt mâhnit pentru că după 2-0 am avut 10 minute de debandadă, ăsta este cuvântul, în care nu am mai fost concentraţi. Nu am avut echilibru şi am primit două goluri şi era să îl primim şi pe al treilea. Până la urmă spun că este un 2-2 corect, este un rezultat de egalitate corect care nu mulţumeşte pe nimeni dar asta e. Noi adunăm punct cu punct şi să sperăm că reglăm aceste probleme care mă omoară” a mărturisit Poenaru.

Poenaru a avut o ieşire nervoasă la pauza meciului: ”Am avut o altfel de ieşire faţă de ce se întâmpla înainte, am avut o ieşire foarte nervoasă în care le-am spus lucrurilor pe nume şi le-am spus că dacă nu o să intre în teren şi nu au atitudine, nu sunt agresivi, vor avea probleme foarte mari cu mine” a mai declarat tehnicianul de la Clinceni.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare