You are here:

VIDEO | Ilie Stan, un car de nervi: ”Nu vă e ruşine, jucaţi la pariuri?”

VIDEO | Ilie Stan, un car de nervi: ”Nu vă e ruşine, jucaţi la pariuri?”

Fotbal

Comentarii

FC Argeş a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), meciul disputat cu echipa Gloria Buzău, în etapa a XIV-a din Liga 2.

”Noi le-am făcut cadou golurile pe care le-am primit. Lucrăm foarte mult la responsabilitatea fiecărui jucător pe zona unde joacă şi luăm goluri care de multe ori nici mie nu îmi vine să cred că putem să facem greşelile pe care le facem.

Tot timpul schimb portarii, poate vine să ajute echipa. Portarii pur şi simplu nu mă ajută cu nimic şi îi schimb tot timpul şi încerc să îi responsabilizez.

La cum pregătim jocurile săptămână de săptămână ar trebui ca adversarul nici să ajungă la poartă.

Chiar mă deranjează faptul că am început să fim băgaţi că jucăm la pariuri. Pentru mine este incredibil şi de multe ori îmi ia din motivaţia mea care muncesc zi de zi, stau de dimineaţa până seara la stadion.

Ok, nu avem drept de promovare, atunci ce să facem, să ne dăm la o parte? Nu. Trebuie să ne pregătim, să fim puternici.

Nu aţi văzut la pauză? A venit cineva la gard <<nu vă e ruşine, jucaţi la pariuri?>>”, a spus Ilie Stan la finalul meciului.

În urma rezultatului din această seară, FC Argeş ocupă locul 10, cu 20 de puncte, la egalitate de puncte cu Gloria Buzău, clasată pe locul 9, dar cu golaveraj mai slab.
 
Lider este CS Mioveni, cu 27 de puncte, echipă urmată de UTA şi Turris-Oltul Turnu Măgurele, ambele cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: ilie stanliga 2,  

viewscnt
Articole similare