You are here:

VIDEO | Imagini incredibile cu un fotbalist din Premier League. Starul lui Chelsea s-a dezbrăcat şi s-a dezlănţuit pe ringul de dans. SHOW total în Dubai

VIDEO | Imagini incredibile cu un fotbalist din Premier League. Starul lui Chelsea s-a dezbrăcat şi s-a dezlănţuit pe ringul de dans. SHOW total în Dubai
Comentarii

Mijlocaşul lui Chelsea, Ross Barkley, este accidentat şi a profitat de moment pentru a merge într-o scurtă vacanţă în Dubai.

În această săptămână, în care echipele naţionale au fost implicate în meciurile din preliminariile pentru Euro 2020, Ross Barkley a primit acordul lui Frank Lampard de a merge într-o vacanţă în Dubai, însă o ieşire în club s-a încheiat rău pentru mijlocaşul englez.

Barkley a fost surprins dansând fără tricou, iar clipul video a devenit viral pe internet.

Filmarea cu Barkley, în clubul din Dubai, a apărut la doar o lună şi jumătate de la ultimul incident în care a fost implicat mijlocaşul lui Chelsea. La începutul lunii octombrie, Barkley a fost reţinut de poliţiştii din Liverpool, după o altercaţie cu un taximetrist.

Scandalul dintre cei doi a pornit după ce fotbalistul a scăpat cartofi prăjiţi în maşină, iar apoi a refuzat să plătească taxa de curăţenie. Taximetristul a chemat Poliţia, iar oamenii legii l-au escortat pe jucător până la cel mai apropiat bancomat, acolo de unde acesta a scos bani pentru a plăti pentru neplăcerile cauzate taximetristului. După ce a achitat taxa de curăţenie, Ross Barkley a fost lăsat să plece. Imaginile au ajuns rapid pe reţelele de socializare, unde rivalii londonezilor s-au amuzat copios.

"Era beat, abia se mai ţinea pe picioare. Taximetristul i-a zis să cureţe sau să-i plătească bani pentru spălarea maşinii, după ce a scăpat o pungă de cartofi prăjiţi în masina. A refuzat şi i-a zis că nu are niciun ban, atunci a venit Poliţia. L-au dus către un bancomat şi s-a întors cu banii. Cartofii nu au fost curăţaţi", a declarat, pentru Daily Mirror, un martor.

 

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare