Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Imagini memorabile. Andone şi Cămătaru s-au întâlnit cu un fost coleg de la Heerenveen

VIDEO Imagini memorabile. Andone şi Cămătaru s-au întâlnit cu un fost coleg de la Heerenveen

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Andone şi Rodion Cămătaru au avut parte de o surpriză. După 20 de ani s-au reîntâlnit la Bucureşti cu un fost coleg de la Heerenveen

[sondaj=35]

Ioan Andone, Rodion Cămătaru şi Richard Goulooze au fost colegi în Olanda, la Herenveen. Acum, cei trei şi-au dat întâlnire în Bucureşti. Olandezul nu a urmat o carieră în antrenorat, ci a ales să fie om de afaceri, lucru ce l-a şi adus în România.

"E o supriză să vezi un fost coleg după 20 de ani, rămâi surprins. Am fost şi mai apropiaţi, juca fundaş dreapta, a fost un tip de mare valoare. A jucat patru ani şi la Alkmaar, înainte de Heerenveen, şi în Anglia, la Derby County, după ce am plecat eu şi Cami de la Hereveen.

Pasam împreună, mai ieşeam împreună, şi un tip de caracter , o supriză maximă. El nu s-a schimbat foarte mult, cred că avea 7, 8 kilograme mai puţin, era un tip şi de viteză foarte bună la înălţimea lui şi Cami a profitat de asta că a înscris multe goluri din centrările lui", a spus Ioan Andone pentru Dolce Sport.

"Ce ştiam despre România? Doar pe cei doi băieţi, doar pe Cămătaru şi Andone. Nu ştiam nimic. Toţi am îmbătrânit. S-au schimbat mult. Andone era mereu cel care vorbea mult. Cami este mult mai relaxat", a zis Richard Goulooze pentru Dolce Sport.

"Am fost încântat să ne vedem, mai ales că e aici o să ne vedem cât mai des în viitor. Am jucat aproape 3 ani împreună, avem amintiri frumoase", a spus Rodion Cămătaru pentru Dolce Sport.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 250.000 de fani

viewscnt
Articole similare