Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini revoltătoare surprinse în timpul derby-ului City - United. Un fan al "cetăţenilor", acuzat de rasism, a fost arestat

VIDEO | Imagini revoltătoare surprinse în timpul derby-ului City - United. Un fan al "cetăţenilor", acuzat de rasism, a fost arestat

Premier League

Comentarii

Un bărbat, fan al echipei Manchester City, a fost arestat în Anglia, ca urmare a unui abuz rasist la adresa mijlocaşului marii rivale Manchester United, Fred.

În timpul derby-ului disputat sâmbătă pe Etihad Stadium, fotbalistul brazilian a fost ţinta unor atacuri rasiste din partea fanilor adverşi, care au aruncat cu diverse obiecte spre el. Unul dintre fani a întrecut orice măsură şi a imitat o maimuţă, fiind surprins de camerele TV.

Imaginile au făcut înconjurul lumii, iar poliţia din Manchester a anunţat că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat.

 

 

Clubul Manchester City a reacţionat prompt şi a anunţat că va interzice pe viaţă accesul pe stadion celor găsiţi vinovaţi de abuzuri rasiste: "Clubul nostru are o politică de toleranţă zero în ceea ce priveşte discriminarea de orice fel, iar orice persoană găsită vinovată de abuzuri rasiste va fi interzisă pe viaţă la club".

Manchester City – Manchester United, scor 1-2, în Premier League

Formaţia Manchester City a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Manchester United, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Angliei.

 
Golurile învingătorilor au fost marcate de Rashford ’25 (penalti) şi Martial ’29.

Pentru City a înscris Otamendi, în minutul 85.

Afla mai multe despre: rasism 

viewscnt
Articole similare