Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini scandaloase la un baraj de promovare în România! Echipa a fost ”masacrată” cu două penalty-uri halucinante

VIDEO | Imagini scandaloase la un baraj de promovare în România! Echipa a fost ”masacrată” cu două penalty-uri halucinante

Fotbal intern

Comentarii

CSC Ghiroda&Giarmata Vii a distrus arbitrajul după manşa tur a barajului pentru promovare în Liga 2.

Timişenii, cotaţi cu şansa a doua în faţa adversarului mult mai experimentat, s-au aflat la conducerea jocului până spre final, când ”centralul” Mihai Motan a înclinat balanţa în favoarea lui FC Bihor.

Reuşitele lui David Pop (26') şi Cosmin Mancaş (57') i-au băgat în alertă pe oaspeţi, care au început asadiul la poarta timişeană.

În minutul 68, Motan a acordat greşit un penalty, după un contact ce s-a petrecut în mod evident în afara careului. Sergiu Jur, fostul atacant de la Rapid şi Universitatea Craiova, a redus din diferenţă de la punctul cu var.

Cu 10 minute înainte de final, FC Bihor a beneficiat de o nouă lovitură de pedeapsă, cel puţin la fel de ridicolă precum prima. Un atacant bihorean a căzut ca secerat în careu, iar Motan a acordat, din nou, 11 metri, Marius Stupu, fundaşul Ghirodei, fiind eliminat.

Robert Ciocan a restablit egalitatea, iar promovarae se va decide la Oradea, pe 5 iunie, de la 17:30.

”Suntem o comunitate care investim foarte mult în sport, care aducem foarte mulţi oameni în tribune datorită jocului pe care echipa noastră l-a prestat întreg sezonul şi am arătat acest lucru în meciurile din baraj. Tribunele au fost neîncăpătoare, oamenii stăteau cu o oră şi jumătate înainte de a începe meciul la coadă pentru a intra pe stadion. Tot ce ne dorim este să avem parte de 90 de minute de corectitudine, atât pentru noi, cât şi pentru aceşti suporteri minunaţi!

Fotbalul nu este doar fotbal pentru noi, este pasiune şi determinare pe teren, dar şi în tribune, iar sâmbătă ne-a fost furată emoţia şi trăirea celui mai important moment pentru comunitatea noastră, care a muncit un an întreg pentru această finală, ca mai apoi să fie stricat în ultimele 15 minute prin două decizii majore care au influenţat rezultatul”, a spus Marius Poclid.

”Nu ne vom da la o parte pentru că suntem o comună”

”Am spus-o înainte de acest meci, o voi mai spune încă o dată: nu ne vom da la o parte niciodată doar „pentru că suntem o comună”. Pe parcursul meciului sunt mai multe decizii împotriva echipei noastre!

Urmează să facem o analiză a meciului, să trimitem un memoriu către CCA în speranţa unor măsuri drastice împotriva acestei brigăzi, care a stricat un spectacol şi, în speranţa unor delegări mai inspirate în partida retur de la Oradea, în care sperăm că vom avea un meci fără greşeli de arbitraj şi că vom putea arăta că ne merităm locul la Liga 2!”, a adăugat directorul sportiv al clubului timişean.

VIDEO cu cele două faze scandaloase

Afla mai multe despre: fc bihorliga 3ghiroda&giarmata vii 

viewscnt
Articole similare