Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini spectaculoase din Giuleşti! Buldozerele au intrat serios în peluză şi în tribuna a II-a

VIDEO | Imagini spectaculoase din Giuleşti! Buldozerele au intrat serios în peluză şi în tribuna a II-agalerie foto

Fotbal

Comentarii

Lucrările de demolare vor dura până la finalul lunii aprilie. Pentru că accesul în stadion se face cu dificultate, echipa care se ocupă de demolare a decis să înceapă cu peluza dinspre teatrul Giuleşti, astfel încât utilajele să poată intra pe stadion. De ieri se demolează şi tribuna a II-a.

"Este extrem de important să urmărim termenele şi să verificăm în mod constant stadiul şi calitatea execuţiei lucrărilor la aceste obiective, atât pentru a ne respecta angajamentele asumate faţă de UEFA, cât şi pentru a beneficia de baze sportive moderne, sigure şi eficiente, care să ridice Bucureştiul la un nivel de infrastructură sportivă similar cu cel al marilor oraşe europene", spune Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru. 
 
Manuela Pătrăşcoiu, preşedinta CNI, susţine că: "Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf sunt contractate, iar în prezent am depus documentaţia pentru autorizaţia de construire şi de demolare şi vom începe execuţia. Preconizăm ca până la sfârşitul anului să atingem un stadiu mediu de execuţie de 70%. Sumele sunt alocate, iar în mai 2020 dorim să poată avea loc pregătirile şi antrenamentele prevăzute".
 
 
 
IMAGINI VIDEO: Florin Racoviţă
 
 
 
  • Capacitatea stadionului, conform HG 208/2018, va fi de 14.000 de spectatori.
  • A fost avizat Studiul de fezabilitate prin HG nr. 208/2018.
  • In urma publicarii anuntului de de participare CN1000299/09.05.2018 pentru proiectarea si executia lucrarilor pentru Stadionul Giulesti, in data de 01.11.2018 a fost incheiat contractul cu asocierea declarata castigatoare. Valoarea contractului este de 98.318.052,33 lei fara TVA, cote si taxe.
  • La acest moment se definitiveaza documentatia tehnica in vederea obtinerii Autorizatiei de construire, impreuna cu avizele aferente.
  • In data de 11.02.2019 s-a emis Autorizatia de desfiintare/demolare partiala de catre Primaria Sector 6 Bucuresti a vechiului stadion, si ulterior notificarii ISC, conform prevederilor legale, au fost demarate lucrarile de demolare, aferente proiectului.

Afla mai multe despre: rapidgiulestistadion 

viewscnt
Articole similare