Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile anului! Messi, mândru după ce a câştigat Copa America, i-a arătat fiului său medalia de campion: ”Ciro, uite!”

VIDEO | Imaginile anului! Messi, mândru după ce a câştigat Copa America, i-a arătat fiului său medalia de campion: ”Ciro, uite!”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi şi Argentina au cucerit Copa America duminică, primul trofeu obţinut de starul Barcelonei cu naţionala sa, după ce au învins Brazilia cu 1-0.

Argentina a câştigat Copa America după o pauză de 28 de ani, în faţa Braziliei. Di Maria a fost eroul naţionalei sale, marcând unicul gol al partidei cu un lob de senzaţie, în minutul 22. Însă, toate privirile au fost pe Lionel Messi, care, la 34 de ani, a câştigat primul trofeu internaţional din cariera sa.

Messi, mândru după ce a câştigat Copa America, i-a arătat fiului său medalia de campion

După săptămâni bune în care nu a avut voie să îşi vadă familia, cunoscuţii sau să aibă contact cu lumea din afara taberei Aregentinei, vedeta Barcelona şi-a contactat familia pe Face Time, pentru a împărţi cu copiii şi partenera sa momentul victoriei.

Messi a fost surprins arătându-i mezinului său, Ciro, născut în 2018, medalia de campion obţinută. Momentul a fost unul înduioşător şi a fost împrăştiat în toată lumea, arătând unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului emoţionat de performanţa reuşită.

Cu acest triumf, Argentina egalează Uruguay ca echipa cu cele mai multe trofee Copa America. Ambele selecţionate s-au impus de 15 ori în istoria turneului.

Afla mai multe despre: lionel messileo messicopa americaargentina brazilia 

viewscnt
Articole similare