You are here:

VIDEO | Impresionant! Dinamo, coregrafie fabuloasă în derby-ul cu FCSB. Replica roş-albaştrilor: fanii campioanei i-au ironizat pe ”câini”

VIDEO | Impresionant! Dinamo, coregrafie fabuloasă în derby-ul cu FCSB. Replica roş-albaştrilor: fanii campioanei i-au ironizat pe ”câini”

Superliga

Comentarii

Suporterii pătimaşi au luat cu asalt Arena Naţională pentru evenimentul toamnei în fotbalul românesc, derby-ul dintre Dinamo şi FCSB.

Înainte de startul partidei, Peluza Cătălin Hîldan a oferit un moment spectaculos. Fanii ”câinilor roşii” au afişat o coregrafie impresionantă, în care este ilustrat Maximus din celebrul film Gladiatorul.

Alături de faimosul personaj de film a fost schiţat mesajul: ”Ceea ce facem în viaţa asta are ecouri în eternitate”, iar pe fundal s-a auzit melodia ”Now We Are Free”, piesa făcută celebră de Gladiatorul, peliculă pentru care Russell Crowe a primit Premiul Oscar.

Fanii din Peluza Nord FCSB au avut o coregrafie de dimensiuni mai mici, în care Curaj, eroul principal al desenlor animate cu acelaşi nume, este ameninţat de mai mulţi mascaţi.

Ilustraţia a fost însoţită de mesajul ”Steaua, your fost nightmare (n.r. Steaua, cel mai înfricoşător coşmar al vostru).

De asemenea, grupul DNL de la tribuna 2, facţiune ultra ce susţine Dinamo, a afişat o pânză ce ironizează conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua.

Peste 40.000 de suporteri asistă la partida dintre Dinamo şi FCSB, dintre care 8600 sunt susţinători ai campioanei României.

Afla mai multe despre: superligadinamofcsbcoregrafii 

viewscnt
Articole similare