Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO IMPRESIONANT | Mărturia lui Van Dijk, după ce l-a luat în braţe pe Haţegan chiar pe teren. Ce le-a spus olandezilor

VIDEO IMPRESIONANT | Mărturia lui Van Dijk, după ce l-a luat în braţe pe Haţegan chiar pe teren. Ce le-a spus olandezilor
Comentarii

Virgil Van Dijk a impresionat o lume întreagă cu gestul pe care l-a făcut la finalul partidei dintre Germania şi Olanda. Fotbalistul olandezilor l-a consolat pe Ovidiu Haţegan, care a izbucnit în lacrimi imediat după ce s-a încheiat partida.

La pauza meciului Germania - Olanda, Ovidiu Haţegan şi-a consultat telefonul. Îl urmărise atent şi înainte să iasă pe teren. În România, mama sa grav bolnavă îşi trăia ultimele clipe. După primele 45 de minute, Haţegan a aflat că şi-a pierdut părintele.

A fost consolat imediat de restul colegilor din brigada românească, iar apoi a ieşit pe teren şi a condus impecabil partea a doua a jocului. După 90 de minute, românul a pus punct între Germania şi Olanda. Nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile şi a cedat chiar pe gazon.

Virgil Van Dijk, starul lui Liverpool, l-a văzut şi a mers direct la el. Olandezul l-a luat în braţe pe Haţegan, iar cei doi au schimbat câteva replici. Van Dijk a explicat dialogul cu ”centralul” român: ”A fost un moment emoţionant. Arbitrul şi-a pierdut mama. A izbucnit în lacrimi la final şi i-am transmis condoleanţe. Într-o astfel de situaţie e însă puţin. A arbitrat bine. Eu i-am transmis să fie puternic. Poate e puţin ce i-am zis eu, dar sper să-l fi ajutat”.

MOMENTUL A FOST REMARCAT DE ÎNTREAGA PRESĂ

Ce gest! Van Dijk l-a consolat pe arbitru, după ce acesta şi-a pierdut mama” - Daily Mail

Voi aţi văzut imaginile astea?” - Daily Star

Starul lui Liverpool a consolat arbitrul care începuse să plângă” - Metro

Un gest uriaş! Ce clasă poate avea Van Dijk” - BBC

Ne-a arătat de ce este căpitan. Fabulos ce a făcut” - au scris şi olandezii.

Afla mai multe despre: hateganvan dijkgermaniaolanda 

viewscnt
Articole similare