You are here:

VIDEO | Incident incredibil la un meci de handbal din România! Jucătorul Stelei, la un pas să fie acidentat grav de un fan

VIDEO | Incident incredibil la un meci de handbal din România! Jucătorul Stelei, la un pas să fie acidentat grav de un fan

Handbal

Comentarii

Un incident condamnabil a avut loc pe finalul partidei dintre CSU Suceava şi Steaua din prima etapă a Ligii Zimbrilor.

Meciul dintre Suceava şi Steaua a fost extrem de echilibrat, ambele echipe mergând cap la cap până în ultimele secunde ale jocului, însă bucovinenii au obţinut victoria la limită, 37-36.

Cu câteva secunde înainte de final, Steaua a plecat pe atac pentru a obţine un rezultat de egalitate, moment în care un suporter al echipei gazdă a făcut un gest nesportiv.

Fanul respectiv a pus un panou publicitar pe direcţia de alergare a unui jucător stelist, ce ulterior s-a împiedicat de obstacolul pe care nu îl observase în cale.

Ceilalţi jucători ai Stelei s-au dus glonţ în zona în care a avut incidentul pentru a-i cere socoteală şi au fost cu greu calmaţi.

Arbitrul a acordat aruncare de la şapte metri pentru Steaua, însă ”militarii” au ratat şi astfel au plecat fără niciun punct din Bucovina.

Steaua a reacţionat pe Facebook. Comunicatul dur postat de ”militari”

Afla mai multe despre: steauacsm suceava 

viewscnt
Articole similare