Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Ibrahimovic a primit ameninţări cu moartea. Statuia pe care o are în Malmo a fost vandalizată. Cum i-a înfuriat pe ultraşi

VIDEO INCREDIBIL | Ibrahimovic a primit ameninţări cu moartea. Statuia pe care o are în Malmo a fost vandalizată. Cum i-a înfuriat pe ultraşi

Campionate

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic a primit ameninţări cu moartea şi statuia sa din Malmo a fost vandalizată după ce atacantul de 38 de ani a devenit acţionar la Hammarby.

Fostul mare internaţional suedez s-a transformat dintr-un idol la Malmo într-un renegat. Totul s-a întâmplat după ce Ibrahimovic a decis să devină acţionar la Hammarby, rivala lui Malmo. Ultraşii lui Malmo - club care l-a lansat pe Zlatan Ibrahimovic - s-au înfuriat însă când au aflat şi au reacţionat dincolo de limitele legii.

Miercuri seară, câteva zeci de fani ai lui Malmo s-au adunat la stadion, în faţa căruia se află statuia fostului mare internaţional suedez, şi au făcut scandal. Au scandat "Mori, ţigane!", apoi au incendiat statuia. La final, au mânjit întreaga zona cu peşte stricat. Pe reprezentarea lui Ibra au pus o pungă şi un colac de toaletă. Fanii au şi filmat tot evenimentul şi s-au lăudat cu isprava lor pe reţelele de socializare. Azi de dimineaţă, poliţia a izolat perimetrul şi a declanşat o anchetă.

De asemenea, pe zidul casei lui Ibrahimovic din Malmo a fost scris "Iuda" şi a fost lasată o cantitate impresionantă de peşte. Fostul jucător al lui LA Galaxy, care a decis să revină în Europa şi să preia 22% din acţiunile clubului suedez Hammarby, nefiind încă foarte clar dacă va continua să şi joace, a depus o plângere la poliţie, pentru ameninţări cu moartea şi rasism.

 

Afla mai multe despre: ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare