Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Incredibil! Voluntari - FCSB 2-2. Echipa lui Gigi Becali s-a împiedicat din drumul spre "finala" cu CFR Cluj, după ce ilfovenii au revenit de două ori

VIDEO | Incredibil! Voluntari - FCSB 2-2. Echipa lui Gigi Becali s-a împiedicat din drumul spre "finala" cu CFR Cluj, după ce ilfovenii au revenit de două ori

Fotbal intern

Comentarii

FC Voluntari şi FCSB au remizat, scor 2-2 pe Arena Naţională, în etapa a 9-a a play-off-ului. Dacă CFR Cluj va învinge, duminică, pe U Craiova, echipa lui Dan Petrescu va câştiga un nou titlu de campioană a României, al cincilea la rând.

LIVE VIDEO | FC Voluntari - FCSB 2-2 (Nemec 45+2, Costin 88 / Cordea 44, Tănase 72)

Echipele de start:

  • FC Voluntari: M. Popa - Meleke, Tamaş, Armaş - Ricardinho, Tavares, Droppa, I. Gheorghe, Al. Vlad - Nemec, Lopes
  • Rezerve: Rîmniceanu, Briceag, C. Costin, C. Achim, A. Ilie, L. Fulop, Merloi, Golan, Tehe
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Şut, Fl. Tănase - Cordea, Mamut, O. Popescu
  • Rezerve: Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Musi, Vinicius, S. Şerban.

Min. 90+4 - Final de meci! FCSB se împiedică de FC Voluntari şi dacă CFR Cluj va câştiga meciul cu U Craiova, atunci va câştiga un nou titlu de campioană a României.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul secund, cu 53 de puncte, iar dacă CFR Cluj, liderul cu 54 de puncte, învinge Universitatea Craiova, acasă, duminică, e campioana Ligii 1. FC Voluntari e pe locul patru, cu 32 de puncte.

Min. 88 - GOOOOOOOOLLLLL FC Voluntari! Cristian Costin înscrie un gol care o poate costa titlul pe FCSB! Scapă singur cu Târnovanu şi îl învinge, după o deviere a lui Olawale.

Min. 72 - GOOOOOOOOOLLLLLLL FCSB! Florin Tănase înscrie simpul, aproape de pe linia porţii, după o centare şi o deviere scurtă a lui Edjouma.

Min. 57 - Ocazie FCSB! Tănase trage din apropiere, după o pasă excelentă a lui Olaru, dar Mihai Popa este într-o zi mare şi reuşeşte să blocheze în doi timpi.



Min. 56 - Ocazie FC Voluntari! Ion Gheorghe centrează din dreapta, mingea plouată a ajuns la Vlad, în stânga, care trage peste poarta lui Târnovanu.

Min. 54 - Ocazie uriaşă FCSB! Tănase reia pe lângă poartă, cu capul, din apropiere după o minge retrimisă în zona periculoasă de Edjouma, în urma unui corner.



Min. 53 - Ocazie FCSB! Olaru îl pune din nou la încercare pe Mihai Popa, care răspunde prezent şi respinge!

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+4 - Pauză.

Min. 45+3 - GOOOOOOOLLLLL FC Voluntari! Nemec înscrie la capătul unui atac bine construit, chiar în ultimele secunde ale reprizei.

Min. 44 - GOOOOOLLLLLL FCSB! Cordea înscrie şi deschide scorul după o reluare din prima, din drop, în urma unei centrări venită din stânga de la Darius Olaru.

Min. 32 - Ocazie FCSB! Olaru trage din nou, un şut frumos, dar Popa este într-o zi mare şi apără tot până acum!

Min. 24 - Ocazie FCSB! Cristea trimite cu capul spre poartă, Popa e bătut, dar Nemec scoate de pe linia porţii.

Min. 23 - Ocazie FCSB! Darius Olaru trage frumos de la 23 de metri din prima, cu efect, dar Popa reuşeşte din nou să respingă.

Min. 16 - Ocazie FCSB! Iulian Cristea trage din voleu, după o minge respinsă de apărare în urma unui corner, dar peste poarta lui Popa.

Min. 14 - Ocazie FCSB! Cordea trage cu efect de la 16 metri, Popa respinge bine în corner.

Min. 1 - A început meciul.


FCSB se pregăteşte pentru ”finala” campionatului, împotriva CFR-ului, din ultima etapă, dar până atunci mai are un ”hop” de trecut.

Sâmbătă seara, elevii lui Toni Petrea vor da peste FC Voluntari şi sunt mari favoriţi să se impună, având în vedere că duelul va avea loc pe Arena Naţională.

Ilfovenii şi-ar fi dorit să joace în Giuleşti, dar, pentru că nu au anunţat acest lucru cu 10 zile înaintea partidei, au fost ”forţaţi” să închirieze cel mai mare stadion din România, casa FCSB-ului în ultimii ani.

Aflată pe poziţia a patra, meciul nu este lipsit de miză pentru Voluntari, întrucât ar putea fi întrecută de Farul, care o înfruntă pe FC Argeş cu patru ore înaintea duelului dintre ilfoveni şi FCSB.

În turul confruntării dintre cele două, din play-off, formaţia pregătită de Toni Petrea a făcut instrucţie cu elevii lui Liviu Ciobotariu, câştigând 4-0.

Deşi Florin Tănase, Tavi Popescu şi Risto Radunovic sunt la un cartonaş galben de suspendare, tehnicianul FCSB-ului a afirmat că nu va menaja pe nimeni, întrucât trebuie să obţină toate punctele pentru a se menţine fără dubii în lupta pentru titlu.

Afla mai multe despre: voluntari fcsb 

viewscnt
Articole similare