Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înfrângere ireală! Real, demolată la Sevilla. Trupa blanco rămâne pe locul secund după primul eşec în campionat

VIDEO | Înfrângere ireală! Real, demolată la Sevilla. Trupa blanco rămâne pe locul secund după primul eşec în campionat

La Liga

Comentarii

Real Madrid a fost învinsă la scor de neprezentare de FC Sevilla după o primă repriză de vis pentru andaluzi. Barcelona rămâne lider, în ciuda înfrângerii de la Leganes.

Realul a fost de nerecunoscut în primele 45 de minute pe Ramon Sanchez Pizjuan. Echipa lui Lopetegui era condusă cu 3-0 la pauză de o echipă care în precedentele două meciuri pe teren propriu din campionat nu reuşise să puncteze nici măcar o dată.

Dubla lui Andre Silva şi reuşita lui Ben Yedder le-au asigurat gazdelor un avantaj greu de întors pentru campioana Europei. De 15 ani nu mai fusese condusă Real Madrid la o asemenea diferenţă după prima parte a unui joc din Primera. Culmea este că atunci madrilenii jucau tot pe terenul adversarilor de astăzi. 

Realul nu a avut nici noroc la Sevilla. Modric a avut un gol anulat pentru offside în debutul părţii secunde, iar Marcelo s-a accidentat cu 20 de minute înainte de final, atunci când Lopetegui efectuase deja toate schimbările.  

S-a terminat 3-0 pentru Sevilla care ajunge pe poziţia a patra în clasament, la trei puncte în spatele Barcelonei şi a lui Real Madrid.  

 

Afla mai multe despre: real madridfc sevillabarcelonaandre silva 

viewscnt
Articole similare