Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înfrângere neaşteptată pentru Chelsea la debutul lui Pulisic pentru londonezi! Cine i-a învins pe oamenii lui Lampard

VIDEO | Înfrângere neaşteptată pentru Chelsea la debutul lui Pulisic pentru londonezi! Cine i-a învins pe oamenii lui Lampard

Chelsea

Comentarii

Chelsea a fost învinsă de Kawasaki Frontale în turneul pe care îl efectuează în Japonia. A fost al treilea amical pentru englezi în această vară şi totodată prima înfrângere din mandatul lui Frank Lampard.

Americanul Pulisic şi-a făcut debutul la Chelsea în partida de pregătire jucată la Yokohama împotriva gazdelor japoneze. Niponii sunt în plin campionat şi se află pe poziţia a treia în prima ligă din Japonia la doar patru puncte de liderul Tokyo. Golul victoriei a fost reuşit de brazilianul Leandro Damiao, în minutul 86. Lampard a trimis în teren o echipă cu multe staruri în care şi-a făcut loc şi Pulisic, fotbalistul cumpărat de la Dortmund şi care a revenit din vacanţă după ce a jucat finala Gold Cup alături de naţionala ţării sale în urmă cu aproape două săptămâni.

Pentru Chelsea nu a fost un antrenament reuşit având în vedere că următoarea partidă de pregătire pentru The Blues va fi contra celor de la FC Barcelona. Iar până la startul Premier League pe 11 august, David Luiz & Co le vor mai întâlni pe Reading, Salzburg şi Borussia Monchengladbach, tot în partide amicale. 

Afla mai multe despre: chelseakawasaki frontalepulisiclapmpardamicaljaponia 

viewscnt
Articole similare