Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înfrângeri pentru Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu în penultima etapă. Cine este noua campioană a Chinei

VIDEO | Înfrângeri pentru Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu în penultima etapă. Cine este noua campioană a Chinei

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu au pierdut cu echipele lor, meciurile din penultima etapă a Campionatului Chinei. Formaţia lui Petrescu este retrogradată matematic în liga a doua, în timp ce Jiangsu Suning este sigură de locul 5 în Super Ligă.

Guizhou Hengfeng va termina sezonul pe ultima poziţie. Miercuri, formaţia lui Petrescu a pierdut categoric pe terenul lui Henan Jianye, scor 0-4. Wang (10), Yang Kuo (23), Vaz Te (37) şi Bassogog (90+4) au marcat golurile victoriei pentru echipa antrenată de Wang Baoshan. La Guizhou, fostul jucător de la CFR şi Viitorul, Kevin Boli a fost doar rezervă.

Jiangsu Suning, formaţia lui Cosmin Olăroiu a avut un meci foarte greu pe terenul lui Shandong Luneng. Cu excepţia viitoarei campioane, Shanghai SIPG, Shandong este cea mai bună echipă din China pe teren propriu. Jiangsu a pierdut confruntarea cu Luneng, scor 2-3, după o primă repriză spectaculoasă în care s-au marcat patru goluri.

Wu Xi (21) şi Alex Teixeira (45) au marcat golurile echipei lui Olăroiu, care era neînvinsă de trei etape. Jiangsu ocupă locul 5 în clasament cu 45 de puncte, iar în ultima etapă joacă acasă cu Henan Jianye.

Cu o etapă înainte de final, titlul a fost câştigat de Shanghai SIPG, care are 68 de puncte şi nu mai poate fi depăşită de a doua clasată, Guangzhou Evergrande (60 de puncte). În precedentele şapte sezoane, titlul a fost obţinut de Guangzhou Evergrande.

 

Afla mai multe despre: dan petrescuguizhou zhichengcosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare