Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter e de neoprit în Italia şi "zboară" spre titlu! A învins cu 4-0 azi. Meci nebun între Juventus şi Frosinone 3-2. Rezultatele din Serie A

VIDEO | Inter e de neoprit în Italia şi "zboară" spre titlu! A învins cu 4-0 azi. Meci nebun între Juventus şi Frosinone 3-2. Rezultatele din Serie A

Serie A

Comentarii

Rezultatele zilei din Serie A.

Juventus - Frosinone 3-2

Juventus a învins-o cu mari emoţii pe Frosinone şi şi-a păstrat locul doi în Serie A. De 150 de secunde au avut nevoie gazdele pentru a deschide scorul. Vlahovic a punctat din pasa lui McKennie. 

Oaspeţii nu au fost impresionaţi, iar Bătrâna Doamnă a fost fulgerată de două reuşite în doar 13 minute.  Marocanul Cheddira a egalat. Brescianini a adus-o pe Frosinone în avantaj la Torino.

Vlahovic a lovit din nou din pasa aceluiaşi McKennie. A făcut dubla şi a ajuns la cota 15 în acest sezon. Sârbul e cel mai bun marcator în 2024 cu 9 reuşite. Juve a fost salvată la ultima fază. Rugani a găsit poarta dintr-un unghi imposibil, iar Allegri a trecut de borna de 1000 de puncte în Serie A. 

Cagliari - Napoli 1-1

După-amiază ghinionistă pentru Napoli în Sardinia. La primul meci în Serie A după două luni, Osimhen a înscris din nou pentru campioana Italiei pe terenul lui Cagliari, dar ce a urmat a fost un coşmar. Nigerianul a ieşit accidentat cu cinci minute înainte de final. În prelungiri, trupa lui Ranieri a egalat prin Luvombo, iar Calzona a ratat victoria la debutul ca principal în Serie A. 

Lecce - Inter 0-4

Inter îşi continuă marşul triumfal spre titlul 20 în Italia. Deplasarea de la Lecce a fost o simplă formalitate pentru Trupa lui Inzaghi. Lautaro a marcat primul şi a ajuns la 100 de goluri în Serie A. După pauză, Inter a turat motoarele şi a mai înscris de trei ori. În ordine, Fratessi, Lautaro şi De Vrij au consfinţit un confortabil 4-0. Campioana Italiei din 2021 a ajuns acum la 10 victorii consecutive în toate competiţiile. 

AC Milan - Atalanta 1-1

Milan şi Atalanta au dat-o la pace pe San Siro. Leao a deschis scorul foarte repede. Portughezul s-a distrat cu doi fundaşi ai oaspeţilor şi l-a executat pe Carnesechi. A fost primul gol al lui Leao în campionat 

Afla mai multe despre: rezultate serie ainter serie ajuventus frosinone 

viewscnt
Articole similare