Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter Milano s-a distrat în deplasarea de la Benevento. Lazio a pierdut clar duelul cu Atalanta! Ştefan Radu a fost titular

VIDEO |  Inter Milano s-a distrat în deplasarea de la Benevento. Lazio a pierdut clar duelul cu Atalanta! Ştefan Radu a fost titular

Serie A

Comentarii

Inter a făcut spectacol în deplasarea de la Benevento, iar Lazio a pierdut pe teren propriu partida contra Atalantei

Cu Ştefan Radu titular, Lazio a fost umilită pe teren propriu de Atalanta. Gaşca nebună a lui Gasperini a rezolvat partida de pe Olimpico încă din prima repriză. Fundaşii laterali au marcat primele două goluri. Hateboer a deschis scorul, iar Gosens l-a învins pe Strakosha cu o torpilă imparabilă. Cu patru minute înaintea pauzei, Papu Gomez a înscris şi el. Biancocelestii au început să spere după reuşita lui Caicedo, dar bergamascii au închis repede socotelile. Gomez a reuşit dubla cu un şut superb, iar Lazio - Atalanta s-a încheiat 1 la 4.

După nebunia de meci din prima etapă, 4 la 3 cu Fiorentina, Inter a făcut din nou spectacol, de data aceasta pe terenul lui Benevento.

Doar 28 de secunde le-a luat nerazzurrilor să deschidă scorul. Titularizat în premieră de Conte, Hakimi a apsat la golul lui Lukaku. Gagliardini a dublat avantajul echipei din MIlano, în minutul 24.

După numai trei minute, Lukaku a reuşit dubla şi a încheiat o jumătate de oră perfectă pentru Inter. Handanovic a gafat apoi, iar Caprari a profitat şi a redus din diferenţă. Avantajul de trei goluri a fost refăcut însă chiar înaintea pauzei. Hakmi a însris primul său gol ca jucător al nerazzurrilor. Formaţia lui Conte a lăsat-o mai uşor în actul secund, când doar rezerva Lautaro Martinez a mai marcat. Caprari şi-a trecut şi el în cont dubla, iar Benevento - Inter s-a încheiat 2 la 5.

Spezia a obţinut prima sa victorie din istorie în Serie A. Bulgarul Galabinov a fost eroul partidei de pe terenul lui Udinese. Atacantul de 31 de ani a stabilit scorul pauzei. Nou-promovata a evoluat în inferioritate numerică din minutul 66, dar pe contraatac, Galabinov a mai marcat o dată, iar Udinese - Spezia s-a încheiat 0 la 2.

Afla mai multe despre: inter milano 

viewscnt
Articole similare