Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Interul lui Chivu, făcut şah-mat! Barca, gol în stil tiki-taka: au intrat cu mingea în poartă :)

VIDEO | Interul lui Chivu, făcut şah-mat! Barca, gol în stil tiki-taka: au intrat cu mingea în poartă :)
Comentarii

Echipa de juniori a Barcelonei a învins clar pe Inter Primavera, scor 6-1, într-un meci din UEFA Youth League. Echipa lui Cristian Chivu a pierdut fără drept de apel, iar unul dintre golurile marcate de catalani a fost în stitl tiki-taka, după modelul pe care-l urmează Barcelona.

Inter Primavera, echipa lui Cristian Chivu, a fost umilită de Barcelona în Youth League, pe teren propriu. Victor Barbera a reuşit o dublă, iar unul dintre golurile marcate a fost spectaculos, în stil tiki-taka.

VIDEO | Interul lui Chivu, făcut şah-mat! Barca, gol în stil tiki-taka: au intrat cu mingea în poartă

Interul lui Cristian Chivu a primit, marţi, vizita Barcelonei pe teren propriu, dar meciul nu a fost unul de bun augur pentru italieni.

Barcelona a câştigat cu 6-1, iar Victor Barbera a reuşit să înscrie de două ori. Unul dintre goluri, al patrulea al catalanilor, a fost extrem de spectaculos. A fost o combinaţie cu pase rapide, din prima, din una - maxim două atingeri -, finalizată cu gol din şase metri de Victor Barbera.

Catalanii conduc grupa C din Liga Campionilor pentru tineret, cu şapte puncte, în timp ce Interul lui Chivu e pe locul doi, cu patru puncte.

Afla mai multe despre: barcelonavideointer u19chivu 

viewscnt
Articole similare