Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Interviu SAVUROS cu Vasile Mogoş: ”Tatălui meu nu-i place dacă nu vorbim româneşte” Ce spune despre prima zi la echipa naţională

VIDEO Interviu SAVUROS cu Vasile Mogoş: ”Tatălui meu nu-i place dacă nu vorbim româneşte” Ce spune despre prima zi la echipa naţională
Comentarii

Vasile Mogoş a prins în premieră lotul pentru o dublă a primei reprezentative. Fotbalistul lui Cremonese fusese convocat iniţial şi pentru meciurile din martie ale naţionalei doar că selecţionerul a renunţat ulterior la el.

Într-un interviu acordat FRF TV, Vasile Mogoş a vorbit despre noua sa aventură de la echipa naţională: ”Am emoţii mari. Noaptea trecută nu am dorim deloc şi încerc să realizez că am ajuns la echipa naţională. Sunt emoţionant să-mi cunosc coechipierii. Am fost impresionat de organizarea de aici” a mărturisit Mogoş.

Rugat să se descrie, noul fundaş dreapta al naţionalei a explicat: ”Am un fizic bun, dau bine cu capul...dar cred că trebuie să-mi ziceţi voi mai degrabă la ce sunt bun. Ca om, am multe valori în viaţă. Familia este cea mai importantă pentru mine. Ei au crezut în mine, eu am crezut în ei” a adăugat Mogoş.

”Nu-mi place deloc să fac sală. Cred că m-a ajutat Dumnezeu” a glumit el, folosindu-se de simpaticul său accent moldovenesc despre care spune: ”Tatălui meu nu-i place dacă nu vorbim româneşte. Pentru mine e greu pentru că jucând cu mulţi italieni e complicat. Dar vorbesc cu fraţii mei şi cu mama şi cu tata. Ei toţi m-au ajutat foarte mult. Cred că ei au emoţii mult mai mari decât mine. Tata a plecat în 95 în Italia ca să ne ajute. Apoi a avut un accident şi de atunci mama a decis să mergem toţi în Italia. Eram doar nişte turişti, dar de-atunci n-am mai plecat niciodată” a mai adăugat el.

”Obiectivul meu nu este să marchez. Îmi place să marchez, dar cel mai important este să câştige echipa. Golul este un bonus dacă vreţi” a mai adăugat el.

Mogoş mărturiseşte că poate juca în orice sistem: ”Am jucat şi cu trei şi cu patru fundaşi. Important este să fii organizat în teren”

Afla mai multe despre: vasile mogoş 

viewscnt
Articole similare