Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întrebarea care l-a deranjat pe Mirel Rădoi: ”Aş fi curios dacă aţi fi putut pune aceste întrebări când Piţurcă şi Iordănescu erau antrenori”

VIDEO | Întrebarea care l-a deranjat pe Mirel Rădoi: ”Aş fi curios dacă aţi fi putut pune aceste întrebări când Piţurcă şi Iordănescu erau antrenori”
Comentarii

Mirel Rădoi s-a arătat deranjat de o întrebare pusă de un reporter despre introducerea lui Tiberiu Căpuşă, cel care, după doar un minut de la intrarea pe teren, a provocat penalty-ul din care Anglia ne-a învins cu 1-0.

Naţionala României a pierdut după 51 de ani în faţa Angliei. Unicul gol al partidei a fost înscris de Rashford, în minutul 68, după un penalty provocat de Tiberiu Căpuşă. Fundaşul dreapta în vârstă de 23 de ani a comis un fault în careu la doar un minut după ce l-a înlocuit pe Deian Sorescu.

Mirel Rădoi a fost întrebat dacă îşi reproşează acea schimbare, o întrebare care l-a deranjat pe selecţionerul României. Rădoi susţine că Deian Sorescu era foarte obosit şi introducerea lui Tiberiu Căpuşă a fost logică.

Întrebarea care l-a deranjat pe Mirel Rădoi: ”Îmi place acest provocari”

Întrebarea despre înlocuirea lui Deian Sorescu l-a deranjat pe Mirel Rădoi. Selecţionerul naţionalei României le-a reproşat ziariştilor că nu şi-ar fi permis să pună astfel de întrebări când antrenori erau Victor Piţurcă şi Anghel Iordănescu.

Ulterior, Mirel Rădoi a explicat motivele care l-au făcută să-l scoată pe Deian Sorescu şi să-l introducă pe Tiberiu Căpuşă.

Căpuşă a intrat cu acel penalty, care a decis soarta meciului. E o schimbare pe care ţi-o reproşezi?
Aş fi fost curios dacă aţi fi putut să puneţi acestea întrebări când erau Victor Piţurcă şi Anghel Iordănescu antrenori, dacă v-ar fi răspuns. Eu vă răspund cu plăcere, pentru că îmi plac aceste întrebări şi provocări.

Le-am pus, Mirel, crede-mă că le-am pus.
Nu am auzit răspunsurile şi eram jucător în acea perioadă. Au fost anumite situaţii la jucătorii care au acuzat o stare de oboseală acută, era şi normal, pentru că am depus efort foarte mare şi la partida cu Georgia.

Era normală acea schimbare. Am văzut din prima repriză că Deian era foarte obosit, la fel Denis Alibec. Le-am spus la pauză că trebuie să tragă de ei, măcar 10-15 minute.

Naţionala României a pierdut cu 1-0 amicalul cu Anglia. Golul victoriei a fost înscris de Rashford, în minutul 68, dintr-o lovitură de la 11 metri. În minutul 78, englezii au primit încă un penalty, însă Florin Niţă a reuşit să apere şutul lui Henderson. A fost primul eşec în faţa Angliei în ultimii 51 de ani.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare