Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ioan Andone, dezamăgit de amânarea meciului dintre Voluntari şi FCSB: "Aşteptam şi noi Steaua, ziceam că facem a doua victorie"

VIDEO | Ioan Andone, dezamăgit de amânarea meciului dintre Voluntari şi FCSB: "Aşteptam şi noi Steaua, ziceam că facem a doua victorie"

FC Voluntari

Comentarii

Managerul echipei FC Voluntari, Ioan Andone, s-a declarat dezamăgit de amânarea meciului cu FCSB.

"Aşteptam şi noi Steaua, ziceam că facem a doua victorie. Noi avem unul dintre cele mai bune terenuri de fotbal dar ploaia asta torenţială, avem drenaj extraordinar, e făcut terenul perfect, avem oameni care se ocupă de teren, dar ne-a încurcat asta pentru că nu ştii când vei juca.

E aglomerat, e final şi nu ştiu dacă mai putem juca anul ăsta. Ar trebui să se găsească o soluţie să jucăm anul ăsta, nu să începi la anul mai devreme. Mai poţi la anul în februarie să joci, înainte de a începe. Trebuie să câştigăm şi noi, să facem puncte pentru că suntem mult în spate. Ca să avem şanse să ne salvăm de la retrogradare avem nevoie mare de puncte", a declarat Ioan Andone.

Meciul FC Voluntari - FCSB, amânat

Meciul FC Voluntari – FCSB, din etapa a 18-a a Ligii I, a fost amânat pentru o altă zi, din cauza ploii care a făcut terenul impracticabil.

Iniţial, conform regulamentelor, partida a fost amânată o oră.

Jucătorii celor două echipe au ieşit la încălzire şi angajaţii clubului gazdă au trasat liniile de pe teren, însă meciul nu se poate juca deoarece mingea nu sare pe teren din cauza apei acumulate.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare