Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ioan Niculae surprinde după ce Astra a revenit pe primul loc în Liga 1: "Echipa trage să nu retrogradeze". Care e situaţia salariilor

VIDEO | Ioan Niculae surprinde după ce Astra a revenit pe primul loc în Liga 1: "Echipa trage să nu retrogradeze". Care e situaţia salariilor

Superliga

Comentarii

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a susţinut că se gândeşte la titlul de campion al României şi că fotbaliştii echipei de la Giurgiu sunt plătiţi.

Astra - Academica Clinceni 3-1

Astra a revenit pe primul loc în Liga 1, cu 43 de puncte, în urma victoriei cu Academica Clinceni, scor 3-1. CFR Cluj este pe locul secund, cu 41 de puncte, dar cu un meci în minus.

"Am jucat foarte bine. Au forţat cât trebuia să forţeze. Am văzut că nu depindem numai de doi sau trei jucători. Astra trage să nu retrogradeze. Dar vrem să luăm şi titlul dacă se poate. În fiecare săptămână au luat câte o primă, inclusiv astăzi", a declarat Ioan Niculae.

Patronul Astrei a dezminţit problemele financiare din cadrul lotului şi a susţinut că fotbaliştii sunt plătiţi până în luna noiembrie: "E apetitul presei de a face întotdeauna scandal în jurul unei echipe care merge, care contrazice toate previziunile sumbre din vară, care spuneau că Astra cu mare greutate se va menţine pe locul 13 din 14. Ca să poţi să justifici astfel de inepţii spuse vara, trebuie să dai şi mai spre iarnă tot felul de prostii. Sunt plătiţi, astăzi le-am mai plătit încă un salariu, sunt cu noiembrie. Faceţi voi un tur prin Liga I să vedeţi câte echipe sunt plătite cu banii la noiembrie. Fotbaliştii au dovedit că îşi merită banii şi vor primi până la sfârşitul anului sper şi ultimul salariu. În ianuarie vor fi cu toţi banii plătiţi la zi", a adăugat omul cu banii de la echipa giurgiuveană. 

Afla mai multe despre: astraacademica clinceniastra academica clinceniioan niculae 

viewscnt
Articole similare