Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ion Gheorghe recunoaşte că nu a fost căutat de Dinamo: "Îmi doresc să plec afară". A marcat din nou pentru Voluntari

VIDEO | Ion Gheorghe recunoaşte că nu a fost căutat de Dinamo: "Îmi doresc să plec afară". A marcat din nou pentru Voluntari

FC Voluntari

Comentarii

Ion Gheorghe se dovedeşte a fi un transfer reuşit pentru FC Voluntari, iar fanii dinamovişti îl regretă pe fotbalistul pierdut pentru o sumă infimă. Fotbalistul recunoaşte că nu a primit nici măcar un telefon din "Ştefan cel Mare".

"Când am plecat de acolo, am plecat cu o clauză de 50 de mii. Dacă Voluntari mă vindea trebuia să ii dea lui Dinamo aceşti bani, dacă voiau să mă întorc trebuiau să dea ei către Voluntari această sumă. Asta e! Mă bucur într-un fel că am scăpat de acea clauză şi îmi doresc să plec afară. Am crescut la acel club, orice junior care creşte la Dinamo îşi doreşte să facă pasul la echipa mare mai ales că am fost trimis să mă antrenez singur. A fost decizia celor de acolo, în principiu mi-a prins bine se pare.

Ei ştiu mai bine dacă mă regretă sau nu. Mi-e bine aici unde sunt", a spus Ion Gheorghe despre fosta sa echipă. 

Cu aceste performanţe în Liga 1, Ion Gheorghe poate intra şi pe lista lui Adrian Mutu pentru naţionala de tineret. Entuziast, fotbalistul a declarat că se gândeşte să joace sub "tricolor": "Da, eu mereu am aşteptat, am fost pregătit şi când va veni voi fi pregătit".

Afla mai multe despre: ion gheorghefc voluntari 

viewscnt
Articole similare