You are here:

VIDEO | Ion Ţiriac Junior, emoţionat în faţa campionilor olimpici: ”În numele românilor, un mic gest de apreciere. E ce putem noi să vă dăm azi”

VIDEO | Ion Ţiriac Junior, emoţionat în faţa campionilor olimpici: ”În numele românilor, un mic gest de apreciere. E ce putem noi să vă dăm azi”

Jocurile olimpice

Comentarii

Ion Ţiriac Junior a avut un discurs plin de emoţie în faţa sportivilor medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Ion Ţiriac i-a premiat pe medaliaţii români de la Jocurile Olimpice de la Paris, într-un eveniment organizat la Ţiriac Collection.

Ion Alexandru Ţiriac, discurs olimpic pentru campionii olimpici: ”Am peste 2 m, dar niciodată nu m-am simţit atât de mic”

Omul de afaceri român a oferit, prin Fundaţia Ion Ţiriac, 22 de maşini marca Hyundai Ioniq 5, un SUV electric dezvăluit global în 2021, tuturor celor 21 de medaliaţi de la Paris, dar va fi premiată şi gimnasta Sabrina Voinea.

Maşinile au şi un design cu totul special. Sunt personalizate, pe numărul de înmatriculare fiind inscripţionat numele fiecărui sportiv român, iar automobilele sunt colantate cu un mozaic olimpic pe lateral.

Pe lângă discursul ieşit din comun al lui Ion Ţiriac, şi fiul său, Ion Alexandru Ţiriac, a ţinut o cuvântare în faţa medaliaţilor olimpici ai României. 

”Dragi prieteni, dragi sportivi, dragi eroi, sunt probabil cel mai înalt din sala asta, am mult peste 2 metri, însă niciodată nu m-am simţit atât de mic.

Vreau să vă mulţumesc încă o dată, nu pentru cele 30 de secunde, doi metri, un centimetru pe care le-aţi depăşit la Paris, ci pentru anii care stau în spate, de muncă, de suferinţă, de lacrimi, de sânge, de accidentări.

În numele românilor, vin eu, vine familia mea, vine fundaţia şi mai vin încă 19 de milioane de persoane să vă dea un mic gest de apreciere, care nu ajunge nici măcar la o unghie faţă de ce aţi făcut voi, însă e ce putem noi să vă dăm astăzi.

Să intre automobilele serie customizată (n.r. personalizată) olimpică, pe care le-am pregătit pentru voi încă de la începutul Jocurilor. Felicitări încă o dată şi mulţumesc”, a declarat Ion Alexandru Ţiriac.

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceion tiriac juniorion tiriac 

viewscnt
Articole similare