You are here:

VIDEO | Ionuţ Larie a vorbit despre revenirea sa în Liga I: "Am făcut multe greşeli, dar băieţii m-au ajutat". Cum a explicat plecarea lui Edi Iordănescu de pe bancă

VIDEO | Ionuţ Larie a vorbit despre revenirea sa în Liga I: "Am făcut multe greşeli, dar băieţii m-au ajutat". Cum a explicat plecarea lui Edi Iordănescu de pe bancă

Superliga

Comentarii

Gaz Metan a obţinut prima victorie din acest an, iar primul gol din deplasarea de la Hermannstadt a fost marcat de Ionuţ Larie, care a debutat pentru medieşeni.

Ionuţ Larie a revenit în Liga I şi a jucat primul meci după mai bine de un an. În februarie 2018, fundaşul central juca pentru FCSB în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş.

"Îmi doream în primul rând să joc, pentru că vin după o pauză şi îmi doream să evoluez. Dar că am câştigat şi mai ales că am marcat este o bucurie şi mai mare. Când joci lângă băieţi de calitate e normal să te adaptezi repede în lot şi cred că băieţii m-au ajutat azi foarte mult pentru că am făcut multe greşeli, le am în cap pe cele pe care le-am greşit şi băieţii m-au ajutat şi le mulţumesc" , a declarat Ionuţ Larie la Telekom Sport.

După golul al doilea al medieşenilor, antrenorul echipei, Edward Iordănescu, a plecat surprinzător de pe banca tehnică, deşi mai erau cinci minute de jucat.

"Nu s-a supărat, Mister a fost toată săptămâna încordat, ca să spun aşa, pentru că avea nevoie de această victorie pentru a fi mai linişte pe viitor, pentru a avea moral, încredere. Cred că am jucat 60 de minute, sau cât am jucat, cu un om în plus şi nu prea s-a văzut şi probabil şi acest lucru l-a deranjat" , a continuat Larie.

Afla mai multe despre: lariefcsb,  

viewscnt
Articole similare