Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Lupescu şi un moment marcant al carierei sale cu Ilie Balaci în prim-plan: "Lumea poate nu ştie lucrul ăsta!"

VIDEO | Ionuţ Lupescu şi un moment marcant al carierei sale cu Ilie Balaci în prim-plan: "Lumea poate nu ştie lucrul ăsta!"

Special

Comentarii

Ionuţ Lupescu îşi aduce aminte cu plăcere de prima întâlnire cu "Minunea Blondă".

35 de ani au trecut de la prima amintire a lui Ionuţ Lupescu legată de numele lui Ilie Balaci. Una pe care nu o va uita niciodată: "Eu am debutat în locul lui Ilie Balaci. Lumea poate nu ştie chestia asta. A fost un mare jucător. A venit la Dinamo după problema pe care a avut-o cu operaţia la genunchi, nu mai era în formă, dar era un om fantastic. La 15-16 ani mă antrenam cu Ilie Balaci, îţi dai seama cum a fost când l-am văzut"

Ilie Balaci a fost un idol şi pentru Gică Craioveanu. Fosta glorie a Craiovei are numai cuvinte de laudă la adresa lui Balaci: "A fost cel mai complet fotbalist. În afară de talent, muncea, era ambiţios în teren, recupera. Consider că a fost cel mai mare jucător al nostru. Cel mai complet fotbalist al României din toate timpurile".

Ilie Balaci a strâns 65 de selecţii la echipa naţională în perioada 1974-1986, reuşind să marcheze de 8 ori.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

 


 

Afla mai multe despre: ilie balaciionut lupescuvideo 

viewscnt
Articole similare