Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ionuţ Radu a făcut senzaţie în poarta echipei sale pe San Paolo. Două intervenţii de vis au salvat Genoa! Rezumatele zilei din Serie A sunt AICI

VIDEO Ionuţ Radu a făcut senzaţie în poarta echipei sale pe San Paolo. Două intervenţii de vis au salvat Genoa! Rezumatele zilei din Serie A sunt AICI

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu a făcut un meci excelent în poarta echipei sale în deplasarea de la Napoli. Genoa a remizat 0-0. Toate rezumatele zilei sunt aici.

Ionuţ Radu a păstrat intactă poarta lui Genoa pe terenul lui Napoli. Goalkeeperul român a intervenit excelent la şutul lui Mertens. Cu cinci minute înainte de final, Radu şi-a mai salvat o dată echipa, la lovitura de cap expediată de Elmas. Şi echipa lui Motta a avut o şansă imensă. Koulibaly l-a blocat pe Pinamonti, iar Napoli - Genoa s-a încheiat 0 la 0.

Verona a fost aproape de o mare surpriză pe Giuseppe Meazza, dar până la urmă Inter s-a impus cu mari emoţii. Oaspeţii au primit uşor o lovitură de la 11 metri, la o intervenţie a lui Handanovic. Verre a deschis scorul din penalty, în minutul 19. Nerazzurrii au revenit după mai bine de o oră de joc. Lazaro a centrat perfect pentru golul lui Vecino. Cu zece minute înainte de final, Barella a inventat o execuţie genială. Internaţionalul italian a înscris pentru prima dată în acest sezon de Serie A, iar Inter s-a impus cu 2-1 şi s-a instalat în fruntea clasamentului.

După şase etape consecutive fără victorie, Torino a făcut scor pe terenul Bresciei. Echipa lui Walter Mazzarri a rezolvat meciul încă din prima repriză. Cistana şi Mateju au făcut henţ în careu, iar torinezii au primit două lovituri de la 11 metri. Belotti a înscris ambele goluri şi a ajuns la cota şapte în acest sezon.

În finalul reprizei, Mateju şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Introdus pe teren după pauză, Berenguer a înscris şi el de două ori. A fost primul meci din ultimii 42 de ani în care doi jucători torinezi au reuşit dubla în acelaşi meci. Formaţia pregătită de Mazzarri s-a impus cu 4-0, cel mai clar succes din Serie A din ultimul an şi jumătate.

Afla mai multe despre: serie aionuţ radu 

viewscnt
Articole similare