Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Isterie la Milano! Fanii lui AC Milan s-au călcat în picioare să-l vadă pe "King Zlatan". Prima reacţie a suedezului: "Asta e casa mea"

VIDEO | Isterie la Milano! Fanii lui AC Milan s-au călcat în picioare să-l vadă pe "King Zlatan". Prima reacţie a suedezului: "Asta e casa mea"

Fotbal

Comentarii

Suedezul Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) s-a întors la AC Milan după şapte ani şi jumătate şi a semnat un contract în vigoare până în vară. În funcţie de dorinţe şi reuşite, contractul atacantul se poate prelungi. Fanii italieni s-au îmbulzit să-l vadă, din nou, în carne şi oase pe legendarul fotbalist, ce a aterizat astăzi în Italia.

Zlatan Ibrahimovic a ajuns în Italia, pe aeroportul Linate, la bordul avionului său privat, însoţit de fostul internaţional croat şi jucător la AC Milan, Zvonimir Boban.

Suporterii celor de la AC Milan s-au îmbulzit să-l salute pe Zlatan, plecarea sa de la aeroport fiind una cu dificultăţi, din princina mulţimii adunate la poarta de ieşire.

 

Zlatan Ibrahimovic a mai evoluat la AC Milan între anii 2010 şi 2012, timp în care a jucat 85 de meciuri, a marcat 56 de goluri şi a oferit 24 de pase decisive.  În 2012, PSG a plătit celor de la AC Milan 21 de milioane de euro în schimbul suedezului.

"Îmi amintesc de acum câţiva ani în urmă de acelaşi loc, dar e important că sunt aici şi sunt fericit. Am zis mereu că asta este casa mea, sunt în sfârşit aici, am trecut şi pe la alte echipe, dar acum m-am întors şi asta e cel mai important. S-a rezolvat totul şi îi aştept pe toţi la San Siro, că voi face să sară iar San Siro ca înainte", a fost prima reacţie a lui Zlatan Ibrahimovic, la reîntoarcerea la Milano.
 
 

Afla mai multe despre: fotbalzlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare