Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Istoric! Bogdan Chipirliu a marcat şi primul gol într-un meci oficial pe noul Ghencea

VIDEO Istoric! Bogdan Chipirliu a marcat şi primul gol într-un meci oficial pe noul Ghencea

Steaua

Comentarii

Steaua a învins miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Csikszereda, în ultima partidă a etapei I a Ligii a II-a.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Chipirliu în minutul 79. A fost primul gol marcat într-un meci oficial pe noul stadion Ghencea.

În vârstă de 29 de ani, Bogdan Chipirliu a ajuns la Steaua în iulie 2020. A mai jucat în cariera sa la Astra Giurgiu, FC Buzău, Juventus Bucureşti, Oţelul Galaţi, ACS Poli Timişoara sau Dunărea Galaţi. Chipirliu a fost golgheterul ligii secunde: ”Pot spune că joci altfel când ai un obiectiv clar, este adevărat, dar vă mai pot spune că joci altfel şi când joci cu aceşti suporteri minuaţi în tribună” a spus el, după meci.

Bogdan Remus Chipirliu (28 de ani) a intrat în istoria Stelei ca primul marcator pe noua arenă din Ghencea, cu golurile sale din amicalul CSA Steaua - OFK Belgrad, scor 6-0.

Ana Maria Popescu, medaliată cu argint în proba de spadă de la JO de la Tokyo, a dat lovitura începere la primul meci oficial de pe noul stadion Steaua. Scrimera, componentă a CSA Steaua, a fost aplaudată de cei peste 3.500 de fani de suporteri aflaţi în tribune.

Afla mai multe despre: bogdan chipirliu 

viewscnt
Articole similare