Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Istvan Kovacs n-a iertat pe nimeni de la FCU Craiova! L-a eliminat până şi pe preparatorul fizic al echipei

VIDEO | Istvan Kovacs n-a iertat pe nimeni de la FCU Craiova! L-a eliminat până şi pe preparatorul fizic al echipei

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, joi seară, în Gruia, în barajul pentru ultimul loc ce asigură prezenţa în preliminariile Conference League.

Protagonistul principal al partidei a fost arbitrul Istvan Kovacs, cel care a eliminat trei oameni de la FCU Craiova 1948: doi jucători - pe Juan Bauza şi Jérémy Huyghebaert, dar şi pe preparatorul fizic Dan Vasilică.

Istvan Kovacs a eliminat trei oameni de la FCU Craiova

Primul care a părăsit terenul a fost Juan Bauza, în minutul 68. Mijlocaşul argentinian a fost eliminat uşor, iar echilibrul partidei a avut clar de suferit.

Bauza a comis un fault de joc, fără intensitate, fără agresivitate, însă Istvan Kovacs a fost de altă părere şi l-a eliminat.

Al doilea fotbalist eliminat a fost belgianul Jérémy Huyghebaert, însă în cazul său nu poate fi vorba de vreo controversă: cartonaşul roşu a fost acordat, pentru cumul de ”galbene”, în minutul 105+1.

Apoi, în minutul 107, Istvan Kovacs a fost anunţat de către arbitrul de rezervă că ar fi trebui să-l elimine pe un membru al staff-ului oltenilor.

Este vorba de preparatorul fizic al echipei, Dan Vasilică, cel care s-a exteriorizat foarte tare, nervos, cel mai probabil împotriva deciziilor arbitrului.

VIDEO: Eliminarea lui Dan Vasilică

VIDEO: Eliminarea lui Juan Bauza

 

Afla mai multe despre: cfr cluj - fcu craiovadan vasilicaistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare