Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Joga bonito Budescu! Execuţia fabuloasă care i-a amuţit pe cei prezenţi la Astra - CFR. Ce reacţie de milioane a avut după

VIDEO | Joga bonito Budescu! Execuţia fabuloasă care i-a amuţit pe cei prezenţi la Astra - CFR. Ce reacţie de milioane a avut după

Astra Giurgiu

Comentarii

Mijlocaşul Astrei, Constantin Budescu, a avut o execuţie superbă în startul reprizei secunde, din meciul Astra - CFR Cluj.

LIVE VIDEO | Astra - CFR Cluj

În minutul 46, Constantin Budescu a fost aproape de unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului din Liga 1. "Magicianul" Astrei a primit o pasă în marginea careului de la Fatai, iar internaţionalul român şi-a asumat o execuţie grea. 

Budescu a tras din prime dintr-un unghi imposibil, iar execuţia l-a întins serios pe Giedrius Arlauskis, care a şi avut probleme medicale, în urma intervenţiei. Imediat după finalul fazei la poarta lui CFR Cluj, Budescu s-a amuzat cu cei din jurul său. 

Denis Alibec şi Constantin Budescu pot pleca acum de la Astra după ultima decizie luată

După ce TAS a respins apelul Astrei în privinţa obţinerii licenţei pentru competiţiile europene, Alibec şi Budescu pot pleca de la Giurgiu. Cei doi şi-ar fi dorit să evolueze în competiţiile europene în sezonul următor, fiind una dintre condiţiile impus pentru a mai rămâne la Astra: 

"Vom vedea. Dacă vor continua problemele, nu avem ce face. Ne dorim să jucăm în Europa, să jucăm la un nivel mai ridicat. Suntem destule probleme la club, să vedem ce probleme se rezolvă. Cel mai trist e că nu putem juca în Europa", declara Budescu. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujconstantin budescuastra 

viewscnt
Articole similare