You are here:

VIDEO | Juan Bauza face show la arabi! „Perla” lui Adrian Mititelu a reuşit un gol de senzaţie din lovitură liberă

VIDEO | Juan Bauza face show la arabi! „Perla” lui Adrian Mititelu a reuşit un gol de senzaţie din lovitură liberă
Comentarii

Juan Bauza a înscris un nou gol senzaţional pentru Baniyas, în Emiratele Arabe Unite.

Juan Bauza face spectacol în Emiratele Arabe Unite! Gol superb din lovitură liberă

După retrogradarea în Liga 2, Adrian Mititelu l-a împrumutat pe Juan Bauza la Baniyas, în Emiratele Arabe Unite, iar fotbalistul impresionează meci de meci. Argentinianul a reuşit o execuţie superbă din lovitură liberă, reuşind să înscrie în duelul cu Al Wahda, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Nu e primul moment în care Bauza îi fascinează pe arabi, iar golul marcat din lovitură liberă i-ar putea convinge pe cei de la Baniyas să-l transfere definitiv. Pentru a realiza mutarea, arabii trebuie să-i achite lui Adrian Mititelu 3 milioane de euro. Patronul de la FCU Craiova s-a asigurat că starul echipei sale va fi transferat definitiv doar pentru o sumă uriaşă.

 

Juan Bauza, fotbalistul preferat al lui Adrian Mititelu

„Eu sunt foarte apropiat de el sufleteşte. Când era Bauza în teren, eu eram cel mai fericit, chiar dacă nu câştigam. Modul lui de a atinge balonul, modul de a controla mingea, pasele lui îmi produceau o bucurie greu de înţeles pentru unii.

A dat un ştaif echipei noastre. Sunt convins că va face carieră mare în Golf şi că va fi cumpărat de club. S-a creat o imagine proastă asupra lui, de asta nu l-au cumpărat de acum.

Că n-ar fi serios, că nu s-ar pregăti. Nu e adevărat. Pepe Bauza este un super profesionist şi un băiat foarte serios”, a declarat Adrian Mititelu, pentru site-ul oficial al lui FCU Craiova.

Afla mai multe despre: juan bauzafcu craiovafotbal international 

viewscnt
Articole similare