Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Astrei s-au speriat. Ce amendă au pentru fiecare kilogram în plus: "Să plătească amenzi. Oricum avem nevoie de bani"

VIDEO | Jucătorii Astrei s-au speriat. Ce amendă au pentru fiecare kilogram în plus: "Să plătească amenzi. Oricum avem nevoie de bani"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a plecat în cantonamentul din Antalya, unde va juca patru amicale. Cel mai dificil adversar al giurgiuvenilor va fi Young Boys Berna, care, în acest sezon, a evoluat în grupele Ligii Campionilor.

Jucătorii care au exagerat cu mâncarea de sărbători sunt buni de plată. 100 de euro este amenda pentru fiecare kilogram în plus. 

"Eu aş aplica o amendă pentru kilograme în plus şi la conducere, dar nu aş plăti amendă pentru că am 7 kg mai puţin decât în momentul în care m-am retras din fotbal. Într-adevăr, jucătorii au nişte amenzi pentru kilogramele în plus. Vom vedea cine va plăti amendă. Eu aştept să plătească amenzi pentru că avem nevoie de bani" , a declarat Dani Coman.

"Urmează o perioadă mai grea pentru noi, sportivii, cu cantonamente, cu antrenamente mai dure. Sperăm să ne pregătim bine pentru că ne aşteaptă nişte meciuri mai dure şi avem nevoie să obţinem rezultate bune pentru că ştim cu toţii ce obiective avem, play-off-ul. Cred că peste două săptămâni, atunci când o să ne întoarcem, o să fie frig şi în ţară. Aş putea să mai dau un kilogram jos, poate chiar două, dar să vedem. Am venit bine, nu am exagerat în vacanţă. Nici colegii nu cred că au venit cu kilograme în plus, pentru că am avut amendă dacă veneam cu multe kilograme. Din câte ştiu, 100 de euro kilogramul" , a recunoscut Neluţ Roşu.

"Eu nu am probleme, chiar am slăbit două kilograme. Nu ştiu la restul jucătorilor. Ei ştiu. Am mâncat prea mult înainte de Revelion şi am simţit că nu mai trebuie să mănânc", a spus Claudiu Belu.

Afla mai multe despre: astragiurgiuliga campioniloryoung boys 

viewscnt
Articole similare