Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul care l-a impresionat pe Dică. Îl pune peste Eriksen, Isco sau Coutinho: "Îl văd din ce în ce mai bine"

VIDEO | Jucătorul care l-a impresionat pe Dică. Îl pune peste Eriksen, Isco sau Coutinho: "Îl văd din ce în ce mai bine"
Comentarii

Argentinianul Paulo Dybala a fost omul serii de marţi în Liga Campionilor, cu un hat-trick reuşit în partida Juventus - Young Boys, scor 3-0, şi este văzut excelent şi de tehnicianul FCSB, Nicolae Dică.

VIDEO REZUMATE | Vezi aici toate golurile din Champions League.

Prezent în studioul Telekom Sport înainte de meci, Dică a vorbit la superlativ despre atacantul lui Juventus.

"A avut o perioadă mai dificilă în sezonul trecut, dar în acest început de campionat şi în meciurile din Champions League a dovedit şi cred că va fi un jucător de calitate. Are execuţii, are ultima pasă. Îl văd din ce în ce mai bine! Este vorba şi de sistemul în care e jucat.



Dybala este un jucător mult mai ofensiv decât Eriksen. Pentru faza ofensivă l-aş alege pe Dybala. Între Dybala şi Bernardo Silva, tot pe Dybala. Dybala (n.r. şi dacă l-ar avea de ales pe Isco). Dybala şi Coutinho sunt diferiţi, pentru că el (n.r. Coutinho) joacă şi în părţile laterale, dar tot pe Dybala l-aş alege. El şi De Bruyne sunt pe posturi diferite
", a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: dicaradoidybalajuventus 

viewscnt
Articole similare