Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul de la FCSB care l-a făcut pe Şumudică să "sară la gâtul" lui Dică! "L-a distrus! Acum e cel mai bun de acolo!"

VIDEO | Jucătorul de la FCSB care l-a făcut pe Şumudică să "sară la gâtul" lui Dică! "L-a distrus! Acum e cel mai bun de acolo!"

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică a revenit în ţară pentru o scurtă vacanţă cu gândul de a nu mai intra în niciun clinci verbal, însă chiar şi aşa nu s-a abţinut şi a trimis înţepături spre fostul antrenor al FCSB, Nicolae Dică.

Tehnicianul lui Al-Shabab se arată deranjat de modul în care Dică analizează situaţia de la FCSB după despărţirea de vicecampioană şi îi transmite acestuia de jucătorii care nu dădeau randament sub comanda sa.

Şumi l-a folosit drept exemplu pe brazilianul Junior Morais, care în mandatul lui Teja a devenit unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB.

"Au fost antrenori care văd că îşi dau cu părerea, apar pe la fel de fel de televiziuni şi vin ei şi spun. Măi, fraţilor, nu aţi fost voi acolo, nu i-aţi antrenat toată săptămâna? Dacă săptămână de săptămână i-ai antrenat, atunci de ce jucătorul respectiv arată mai rău decât arăta la Viitorul, de ce jucătorul respectiv arată mai rău decât arăta la Astra?

Îl distruseseră pe Junior Morais, spuneau că nu poate să stea în ghete şi Junior Morais e numărul 1 la momentul ăsta la FCSB. Ară terenul şi unde-l pui acolo joacă.

Nu mai vreau să mai deschid subiecte fiindcă deschid războaie după aceea
", spune Şumudică.

Şumi spune că nu ştie dacă Devis Mangia ar reprezenta o soluţie mai bună pentru FCSB, dar e convins că nici italianul nu va putea să-l tempereze pe Gigi Becali în privinţa implicării la echipă.

"Nu-l cunosc (n.r. pe Mangia). Cum adică? (n.r. dacă un tehnician străin ar putea să limiteze implicarea lui Becali) Gigi cât timp e jucăria lui, e echipa lui, bagă bani. Vrei să-ţi spun ceva, de 4 ani, măi, frate, a cheltuit, a luat cei mai buni jucători din ţară.

Cine lua campionatul, el lua toţi jucătorii. Cheltuie bani, omul ăsta merită şi el ceva. Acum că el greşeşte, nu stau eu să-l judec
", a mai spus Şumudică.

Afla mai multe despre: sumudicamangiadica 

viewscnt
Articole similare