Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juve câştigă derby-ul cu Napoli şi este aproape campioană! Ambele echipe au jucat în 10, Insigne a ratat un penalty

VIDEO | Juve câştigă derby-ul cu Napoli şi este aproape campioană! Ambele echipe au jucat în 10, Insigne a ratat un penalty

Serie A

Comentarii

Derby-ul din etapa cu numărul 26 din Serie A, dintre Napoli şi Juventus, s-a terminat cu victoria campioanei, scor 2-1. Golurile au fost marcate de Pjanic şi Can, respectiv Callejon pentru gazde.

Napoli nu a reuşit să o învingă pe Juventus pe teren propriu şi clubul bianconero este foarte aproape de un nou titlu de campioană. 

Juventus avea meciul câştigat deja de la pauză, după ce Meret a fost eliminat, dar Pjanic le-a făcut colegilor săi viaţa mai grea, după ce a văzut al doilea cartonaş galben. Napoli a reuşit să reducă din diferenţă prin Callejon, iar pe final chiar putea să egaleze, dar Insigne a ratat un penalty. 

În urma acestui rezultat, Juventus face 72 de puncte şi este la 16 puncte distanţă de locul doi, ocupat de adversarii din această seară. 


VIDEO | Napoli - Juventus 1-2
A marcat: Pjanic 28', Emre Can 38' / Callejon 61'

  • Napoli (4-4-2): Meret - Malcuit, Maksimovic, Koulibaly, Hysaj - Jose Callejon, Allan, Fabio Ruiz, Zielinski - Insigne, Milik 
  • Juventus (4-3-3): Szczesny - Joao Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Emre Can, Pjanic, Matuidi - Bernardeschi, Mandzukic, Cristiano Ronaldo

Min. 84: Ratare! Insigne trimite mingea în bară. 

Min. 82: Penalty Napoli în urma unui henţ. 

Min. 61: GOOOOL Napoli! Callejon înscrie după ce îi ia faţa lui Chiellini şi înscrie din careul mic. 

Min. 47: Eliminare Juventus! Pjanic încasează al doilea cartonaş galben şi este eliminat după un henţ. 

Min. 38: GOOOOL Juventus! Emre Can înscrie cu o lovitură de cap împosibil de parat. 

Min. 28: GOOOOL Juventus! Pjanic transformă lovitura liberă. 

Min. 25: Eliminare Napoli! Meret încasează direct cartonaşul roşu după un fault asupra lui Cristiano Ronaldo. A ieşit Milik şi a intrat Ospina în poarta lui Napoli. 

Min. 11: Prima ocazie mare a meciului! Mingea respinsă de un fundaş torinez ajunge la Zielinski, care trimite puţin pe lângă poartă. 

A început meciul. 


Campioana en titre a Italiei şi liderul la zi al clasamentului din Serie A merge pe San Paolo, sâmbătă, pentru confruntarea derby cu Napoli, locul 2. Cele două formaţii sunt despărţite în clasament de 13 puncte, dar partida rămâne un meci al orgoliilor şi un duel de tradiţie în fotbalul italian.

Pentru Carlo Ancelotti, meciul este unul special. Tehnicianul lui Napoli îşi leagă trecutul de Juventus Torino, dar şi de superstarul torinezilor, Cristiano Ronaldo: ”Cel mai periculos jucător de la Juve? Ei bine eu cred că există un fotbalist chiar mai periculos decât Ronaldo. E vorba de Cristiano Ronaldo care n-a dat gol săptămâna trecută” a declarat Ancelotti, fost antrenor al portughezului la Real Madrid.

  • LIVE VIDEO ONLINE Napoli - Juventus, duminică, de la 21:30 la Telekom Sport 2

Napoli are 3 victorii şi două remize în ultimele 6 jocuri în toate competiţiile, în timp ce Juventus vine după două înfrângeri fără gol marcat în ultimele 6 jocuri disputate în toate competiţiile. Campioana Italiei a pierdut în sferturile Cupei Italiei, 0-3 cu Atalanta, dar şi la Madrid 0-2 cu Atletico. Elevii lui Allegri rămân însă optimişti. Au şi motive! Torinezii au 23 de victorii şi 10 remize în ultimele 45 de meciuri jucate cu Napoli, o formaţie care a pierdut 5 din ultimele 8 meciuri jucate cu Juve în toate competiţiile. Mai mult, Juve are 6 victorii din ultimele 7 meciuri disputate în Serie A, iar Cristiano Ronaldo are 9 goluri în ultimele 10 meciuri disputate în campionatul italian.

Pe de altă parte, torinezii tremură, pentru că starul lor, Cristiano Ronaldo s-a antrenat separat joi şi are nevoie de o serie de teste la glezna stângă, după o lovitură primită duminică, în meciul câştigat cu Bologna. În meciul direct din tur, Juventus s-a impus cu 3-1, fără ca Ronaldo să înscrie vreun gol.

  • LIVE VIDEO ONLINE Napoli - Juventus, duminică, de la 21:30 la Telekom Sport 2

Duelul de sâmbătă va fi confruntarea cu numărul 170 din toate competiţiile dintre cele două rivale. Primul meci s-a jucat pe 21 decembrie 1926 şi s-a încheiat cu victoria lui Juve, scor 3-0.

Program transmisiuni Serie A la Telekom Sport

Vineri

21:30 - Italia - Cagliari - Inter - Telekom Sport 2

Sâmbătă

16:00 - Italia - Empoli - Parma - Telekom Sport 3
19:00 - Italia - Milan - Sassuolo - Telekom Sport 3
21:30 - Italia - Lazio - Roma - Telekom Sport 2

Duminică

16:00 - Italia - Genoa - Frosinone - Telekom Sport 4
19:00 - Italia - Atalanta - Fiorentina - Telekom Sport 2
21:30 - Italia - Napoli - Juventus - Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: napoli - juventus 

viewscnt
Articole similare