Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Juve şi Milan, victorii în deplasare. Inter a făcut spectacol cu Benevento. Toate rezumatele din Serie A

VIDEO Juve şi Milan, victorii în deplasare. Inter a făcut spectacol cu Benevento. Toate rezumatele din Serie A

Serie A

Comentarii

Milan, Juventus şi Inter au câştigat fără emoţii meciurile disputate sâmbătă în Serie A

Milan a primit primul penalty pe Renato Dalara în prima repriză. Leao a fost faultat în careu. Zlatan a ratat pentru a patra oară de la punctul cu var, dar Rebic a fost pe fază şi l-a învins pe Skorupski. În repriza a doua, Soumaoro a făcut un henţ stupid în careu, iar Milan a mai primit un penalty. A bătut şi a înscris Kessie. Liderul a trăit periculos în final. Andrea Poli, fost jucător la Milan, a redus din diferenţă pentru Bologna. Imediat Soriano a avut o şansă mare de 2-2, dar Donnarumma s-a opus. Diavoliii sunt pe primul loc în Serie A după 20 de etape, cu 46 de puncte.

Juventus s-a impus pe terenul Sampdoriei şi rămâne pe urmele liderului. Morata a centrat, iar Chiesa a deschis scorul în prima repriză. A fost gol 5 în campionat pentru tânărul atacant italian. În finalul primei reprize, Ronaldo a scăpta singur cu portarul advers, dar Yoshida l-a blocat excelent. Golul de 2-0 a venit în prelungirile partidei: Ramsey şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar Juve e la 7 puncte de Milan şi are şi un meci mai puţin.

Inter a făcut spectacol cu Benevento şi îşi menţie poziţia secundă în Serie A. În prima repriză s-a marcat o singură dată: Improta şi-a trimis balonul în proprie poartă. Lautaro Martinez a deschis balul într-o a doua repriză de vis pentru echipa lui Conte. Lukaku a reuşit o dublă în 12 minute şi a ajuns la 14 reuşite în campionat. Belgianul e al doilea în clasamentul marcatorilor, sub Cristiano, care are 15 goluri. 

Afla mai multe despre: rezumate serie a 

viewscnt
Articole similare