Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus - Lazio 2-0. Încă un meci fără gol pentru Cristiano Ronaldo

VIDEO | Juventus - Lazio 2-0. Încă un meci fără gol pentru Cristiano Ronaldo

Juventus

Comentarii

Juventus Torino a învins Lazio, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a doua a campionatului Italiei, meci care a marcat debutul lui Cristiano Ronaldo pe Allianz Stadium, ca jucător al "Bătrânei Doamne".

Miralem Pjanic, în minutul 30, şi Mario Mandzukic, în minutul 75, au înscris golurile învingătorilor. Cristiano Ronaldo a rămas fără gol în tricoul lui Juventus, deşi a avut o evoluţie bună, iar la faza în care Mandzukic a închis tabela, starul portughez a irosit o ocazie uriaşă.

La oaspeţi, fundaşul Ştefan Radu a fost integralist.

LIVE VIDEO | Juventus - Lazio 2-0 (M. Pjanic 30', Mandzukic 75')

Echipele de start: 

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Matuidi - Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo.

Rezerve: Perin, Pinsoglio, Barzagli, Benatia, Rugani, Can, Bentancur, Cuadrado, Costa, Dybala.

Lazio: Strakosha - Wallace, Acerbi, Ştefan Radu - Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic - Luis Alberto, Immobile.
Rezerve: Proto, Guerrieri - Badelj, Basta, Caceres, Caicedo, Cataldi, Correa, Durmisi, Murgia, Bastos, Rossi.


Min. 75: GOOOL Juventus! Mandzukic duce scorul la 2-0, după o ratare imensă a lui Cristiano Ronaldo, în primă fază.

Min. 71: Şut bun al lui Cristiano Ronaldo, din afara careului, însă Strakosha intervine excelent şi respinge în corner.

Min. 62: Ocazie pentru Juventus. Chiellini reia periculos după o pasă a lui Cristiano Ronaldo.

Min. 59: Ocazie Lazio. Luis Alberto şutează plasat din marginea careului, însă mingea trece puţin pe lângă bara din stânga portarului.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză la Torino. Cristiano Ronaldo rămâne fără gol în tricoul Bătrânei Doamne.

Min. 41: Ocazie, Juventus! Cristiano Ronaldo trimite pe spaţiul porţii lui Strakosha, dar portarul lui Lazio reţine fără probleme.

Min. 30: GOOOL Juventus! Pjanic deschide scorul cu o execuţie superbă: demivoleu de la 20 de metri, fără speranţe pentru Strakosha.

Min. 19: Bară Juventus! Khedira nimereşte bara, apoi mingea ajunge la Bernadeschi, care şutează periculos, dar Strakosha scoate în corner.

Min. 12: Cea mai mare ocazie a partidei le aparţine oaspeţilor. Pjanic a greşit o pasă în centru, Lulic a recuperat şi a şutat bine din marginea careului, însă Szczesny a scos în corner.

Min. 1: A început meciul.

UPDATE: Avem echipele de start. Spre deosebire de meciul de la Chievo, câştigat la limită cu 3-2, atunci când a evoluat în 4-2-3-1, Juventus va juca în sistemul 4-3-3. Cuadrado, Dybala şi Douglas Costa sunt doar rezerve, în echipă făcându-şi loc Bernardeschi şi Mandzukic, lângă Cristiano Ronaldo.

De partea cealaltă, Ştefan Radu este titular.


Deşi a debutat cu victorie la Juventus, noua sa echipă impunându-se la limită în deplasarea de la Chievo, scor 3-2, Cristiano Ronaldo nu a reuşit să înscrie. Starul portughez nu concepe încă un meci fără gol, mai ales că va juca în faţa noilor săi fani, şi este gata de spectacol.

Unul dintre jucătorii care vor încerca să-i stea în faţa lui Cristiano Ronaldo este Ştefan Radu. Fundaşul român a ieşit şifonat din prima etapă, atât individual, cât şi cu echipa. Ştefan Radu s-a accidentat în prima repriză a partidei cu Napoli şi a avut nevoie de îngrijri medicale pentru a continua partida, iar în cele din urmă Lazio a fost învinsă de Napoli, cu scorul de 2-1, în ciuda faptului că Immobile reuşise dechiderea scorului.

LIVE VIDEO | Juventus - Lazio, sâmbătă, de la 19:00, la Telekom Sport 2

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori şi, în mod surprinzător, Lazio a câştigat două dintre aceste meciuri. Formaţia din capitala Italiei a învins-o pe Juventus atât în Supercupa Italiei 2017, cât şi în turul campionatului, pentru ca în retur să se impună Juventus.

Echipele probabile:

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic - Cuadrado, Dybala, Costa - Ronaldo.

Lazio: Strakosha - Ramos Marchi, Acerbi, Radu - Marusic, Parolo, Badelj, Milinkovic-Savic, Caceres - Immobile, Luis Alberto.

 

Afla mai multe despre: ronaldojuventus lazio 

viewscnt
Articole similare